Skip to content
Politică

Un fost ministru încinge spiritele. Ce NU s-a spus despre finanțarea stadionului din Alexandria

Fostul ministru al Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo a vorbit, miercuri, într-un interviu acordat Dcnews.ro, despre finanțarea stadionului din Alexandria care a iscat un scandal uriaș.

În acest context, fostul ministru a mărturisit că ea se face ”vinovată” de întregul scandal.

”Am avut și norocul (nr. – pe vremea când era ministru Sportului) să am o relație foarte bună cu ministerul Dezvoltării. Era condus atunci de domnul Liviu Dragnea. Am semnat un protocol de colaborare de 110 milioane de euro pentru dezvoltarea infrastructurii sportive la nivel de România. Foarte multe panglici care se taie astăzi, fie la bazine, săli de sport, vin din acel protocol pe care l-am semnat. Pe mine mă bucură.

Scandalul cu stadionul de la Alexandria, eu am insistat să se facă stadion la Alexandria și sală de sport. Pentru că am fost într-o vizită de lucru, dar înainte de a fi ministru, la un eveniment cu copii și m-am speriat. Umblau șobolanii prin stadion la Alexandria. Și vestiarele erau vai de mama lor. Eu am spus că dacă aș fi părinte nu mi-aș lăsa copilul nicio secundă în sala respectivă. După ce am intrat în sala de sport din Alexandria, m-am speriat din nou când am văzut în ce condiții de degradare era. Atunci am decis să facem ceva cu toate riscurile. Ne legăm de persoane când nu ar trebui, când efectiv nu avem infrastructură sportivă iar sportul românesc se bazează pe infrastructura din anii 60-70, iar de atunci nu am făcut nimic”, a declarat Gabi Szabo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *