Skip to content
Politică

Un fost ministru PSD DEZVĂLUIE cum a DISTRUS Dragnea referendumul pentru familie! EXCLUSIV

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Un fost ministru PSD-ist explică, în exclusivitate pentru PSnews.ro, de ce Liviu Dragnea este principalul responsabil pentru eșecul lamentabil al referendumului pentru familie.

Este vorba despre deputatul Mircea Titus Dobre – fost ministru al Turismului în guvernele Grindeanu-Tudose și fost purtător de cuvânt al PSD Constanța, actualmente înregimentat în Pro România –, ale cărui declarații vi le prezentăm în cele ce urmează.

" "
" "

Capturare, compromitere și distrugere

”Eșecul referendumului pentru familia tradițională s-a datorat faptului că Liviu Dragnea a capturat această inițiativă cetățenească, a compromis-o și a făcut-o praf. Cu excepția USR, toate partidele din Parlament au semnat în favoarea acestui demers, dar numai PSDragnea a găsit de cuviință să-l captureze și să încerce să-l transforme în propagandă de partid. Urmările le știm cu toții… Dacă referendumul ar fi fost adoptat, Liviu Dragnea ar fi ieșit în față și și-ar fi asumat în integralitate succesul – l-ar fi prezentat ca pe o victorie personală, fiți convinși!

”Atât poate”

Însă, după eșecul usturător de duminica trecută, Dragnea se ascunde și nu mai vrea să recunoască faptul că, în realitate, el și-a asumat și a organizat referendumul, bătându-și astfel joc de o inițiativă cetățenească importantă, de așteptările a numeroși votanți. Ăsta-i Dragnea, atât poate. Înfrângerea înregistrată la referendum arată că orice atinge Dragnea se preface în scrum. Dacă Dragnea se lipește de un demeres, oricare, se alege praful de acesta, indiferent de obiectivele avute în vedere. El este principalul responsabil pentru eșecul de la urne”, a concluzionat Dobre.

Despre ”revoluțiile” PSD-iste

Întrebat ce părere are despre actualul scandal izbucnit la vârful PSD, după ”transpirarea” (cu adresă) în presa de partid a înregistrărilor audio care-l au ca protagonist pe baronul de Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, fostul ministru și-a manifestat convingerea că Liviu Dragnea va ieși câștigător și din acest conflict (pe care, de altfel, îl și controlează). ”În realitate, Dragnea conduce partidul cu mână de fier. Vicepreședintele Adrian Țuțuianu nu-i poate cauza prăbușirea, cu atât mai mult cu cât, în viitorul CEx, Dragnea își va recompensa fidelii cu ministere, agenții, secretari de stat ș.a.m.d. După remaniere, veți vedea exact cum își răsplătește susținătorii. Și, până la urmă, chiar dacă s-ar isca o nouă rebeliune anti-Dragnea, ce șanse ar putea avea aceasta?! Am văzut cu toții cum s-au strâns 25 de președinți de filiale, care au rămas 17 în preziua CEx-ului și doar 3 la finalul ședinței”, a declarat Mircea Titus Dobre, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *