Skip to content
Politică

Un fost ministru PSD ridiculizează ”ASASINAREA” lui Dragnea: O povestioară HAZLIE! Râde lumea! EXCLUSIV

Prisacariu.ro

Un cunoscut fost ministru PSD ironizează, în exclusivitate pentru PSnews.ro, controversatele relatări ale lui Liviu Dragnea referitoare la așa-zisa tentativă de asasinat neizbutită care l-ar fi vizat, în primăvara anului trecut, pe când servea masa într-un restaurant gălăgios, alături de mult mai tânăra sa iubită (25 ani), sau când se deplasa cu mașina prin zona 13 Septembrie, în exact aceeași companie.

Este vorba despre fostul ministru PSD-ist al Sănătății, Nicolae Bănicioiu (actualmente înregimentat în Pro România), ale cărui declarații vi le prezentăm în cele ce urmează.

Lipsa oricăror probe

”Atât timp cât Liviu Dragnea nu oferă nici măcar o probă serioasă referitoare la așa-zisa tentativă de asasinare eșuată care l-ar fi vizat pe el și pe partenera lui, în primăvara anului trecut, avem de-a face cu o simplă povestioară hazlie. Mai râde lumea, se mai amuză… Totuși, nu pot să nu observ că nu există instituții în România care să fi anchetat, cercetat o astfel de posibilitate, sau măcar să fi auzit de așa ceva. Nu pot înțelege nici de ce Liviu Dragnea nu s-a adresat instituțiilor abilitate, dacă tot se afla într-un pericol foarte mare despre care noi aflăm abia acum, cu surprindere. Repet, atât timp cât Dragnea nu prezintă probe reale, relatările lui nu reprezintă altceva decât o povestioară hazlie lansată după violențele din 10 august”, a afirmat Bănicioiu.

Despre Dragnea și gravele violențe din 10 August

Întrebat cum comentează agresiva intervenție a Jandarmeriei împotriva celor peste 100.000 de români care participau la mitingul diasporei, în Piața Victoriei, Nicolae Bănicioiu l-a taxat din nou pe șeful PSD. ”Pe 10 august a fost vorba despre o intervenție absurdă, de neînțeles, o intervenție care a generat lucruri groaznice. Au fost crize, tensiuni stradale și când am fost eu ministru, dar guvernul de atunci a știut să acționeze rațional, cu maximă cumpătare. Dar, la ce te poți  aștepta de la incompetenții Cabinetului Dăncilă?! Oamenii ăștia au fost aleși chiar de Liviu Dragnea tocmai pentru astfel de momente în care crasa incompetență și servilismul își spun cuvântul”, a declarat Nicolae Bănicioiu, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *