Skip to content
Politică

Un fost ministru PSD sare la beregata lui Dragnea: ”Își face LEGI în interes personal!” EXCLUSIV

lugojinfo.ro

PSnews.ro vă prezintă, în exclusivitate, dezvăluirile unui fost ministru al PSD, care îl acuză în termeni vehemenți pe șeful social democraților, Liviu Dragnea, că a capturat întreaga Românie pentru a-și face… ”legi în interes personal”!
Este vorba despre deputatul Mircea Titus Dobre – fost ministru al Turismului în guvernele Grindeanu-Tudose și fost purtător de cuvânt al PSD Constanța –, care s-a înregimentat oficial, zilele trecute, în Pro România, alături de ex-premierul Victor Ponta, fapt ce a stârnit un amplu scandal în organizația constănțeană. Facem precizarea că Dobre Jr. (așa este cunoscut în Constanța fiul consilierului local PSD Mircea Dobre) a căzut în dizgrația lui Liviu Dragnea fiindcă s-a numărat printre susținătorii fostului premier Mihai Tudose. PSnews.ro vă prezintă declarațiile lui Mircea Titus Dobre.

Care este atmosfera din interiorul PSD
Întrebat cum comentează acuzațiile foștilor colegi de partid, care l-au catalogat drept ”trădător”, Dobre susține că, în realitate, marea masă a PSD este conștientă că Liviu Dragnea a adus partidul într-o situație rușinoasă și dezastruoasă. ”Am auzit și eu câteva declarații nefericite. Nu sunt deloc numeroși foștii colegi din PSD care mă acuză că aș fi un trădător, un traseist politic care ar fi comis un gest josnic, mizerabil. Credeți-mă că știu foarte bine care este, în realitate, atmosfera din interiorul PSD, cu atât mai mut cu cât am crescut acolo, am foarte mulți prieteni acolo și, de asemenea, țin legătura cu mulți oameni responsabili pe care îi respect. Cei care lansează atacurile acestea de cea mai joasă speță sunt câțiva – vă asigur că-i pot număra pe degete! În interiorul partidului însă, cei mai mulți conștientizează situația rușinoasă și dezastruoasă în care Liviu Dragnea a adus PSD”.

De ce vrea Dragnea întreaga putere
Întrebat ce anume îi reproșează fostului său șef pe linie de partid, Dobre a invocat atât apucăturile dictatoriale ale lui Dragnea, cât și obsesia acestuia de a-și face ”legi în interes personal”. ”Liviu Dragnea a capturat întreaga Românie, Guvernul și Parlamentul. Așa ceva nu s-a mai înâmplat în istoria noastră posdecembristă, ca un singur politician să acumuleze atâta putere și să se amestece în toate problemele… ceea ce nu-i deloc normal. Capturând întreaga Românie, Dragnea are obsesia de a-și face proiecte de lege în interes personal! A instaurat o adevărată dictatură în PSD, iar cine spune lucrurilor pe nume riscă numeroase probleme. Politica trebuie făcută în interesul românilor, nu în interes personal. Pe de altă parte, există o mare nemulțumire în interiorul partidului generată de faptul că cei care au ajuns la conducere nu sunt PSD-iști adevărați, ci foști PD-iști și PRM-iști care au capturat partidul”, a declarat Mircea Titus Dobre, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

Acuzațiile lui Felix Stroe
Facem precizarea că demisia ex-ministrului Mircea Titus Dobre a stârnit un scandal de proporții în PSD Constanța, baronul Felix Stroe acuzându-l că a comis ”un gest josnic, mizerabil”. ”Este o surpriză totală. Este un gest extrem de urât din partea lui. În această familie a PSD Constanţa, Dobre a fost respectat şi ascultat de fiecare dată când a avut ceva de spus la şedinţele de partid (…) Acest partid i-a oferit lui Mircea Titus Dobre două mandate de deputat şi recomandarea pentru postul de ministru al Turismului. E o mare dezamăgire plecarea lui, este un gest josnic, mizerabil, este un act de trădare. Pentru Organizaţia Judeţeană a PSD Constanţa, el este un trădător”, a tunat și a fulgerat Felix Stroe. ”El nu are ce să reproşeze partidului şi nu are nici cea mai mică justificare pentru gestul său. Să se supere pe el, că poate atunci când a fost ministru nu toate lucrurile au fost întotdeauna bune. La fel şi eu, când nu am mai fost ministru, nu am fost supărat pe partid, ci pe mine, că nu am reuşit să fac toate lucrurile bine”, a adăugat Stroe.

1 comentariu la “Un fost ministru PSD sare la beregata lui Dragnea: ”Își face LEGI în interes personal!” EXCLUSIV

  1. Slugile din CCR ar putea obliga presedintele sa declare razboi tarilor care lauda activitatea DNA daca primesc ordin de la Dragnea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *