Skip to content
Sport

Un fost premier al României și-a angajat fiul la Parlamentul European

Un fost premier al României și-a angajat fiul la Parlamentul European.

Fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase s-a angajat la Parlamentul European. Mihnea Năstase este asistent la biroul eurodeputatului PSD, Cătălin Ivan, un apropiat al lui Adrian Năstase, informează romaniatv.net.

Mihnea Năstase a terminat Ştiinţele Politice la Londra, iar acum își pregătește lucrarea de Master la Bruxelles. Mihnea Năstase se va ocupa de activitatea echipei lui Ivan în Comisia de relaţii externe și de relaţia Uniunii Europene cu Rusia.

Mihnea Năstase colaborează de mai multă vreme cu delegaţia europarlamentarilor PSD, iar Cătălin Ivan i-a oferit şansa să devină angajat, pe un salariu de aproximativ 1500 de euro.

Pe Mihnea l-am cunoscut la Parlamentul European, unde a a avut colaborări cu colegi din delegația europarlamentarilor PSD. Când s-a eliberat un loc la mine în echipă l-am chemat să lucrăm împreună. Am avut mai multe discuții cu Mihnea, iar în urma acestora am decis să-l angajez. Este un tânăr foarte pregătit, cu foarte mult bun simț și dornic de muncă.

Evident că a contat și faptul că-l cunosc pe tatăl său, dar nu a fost decisiv acest fapt în alegerea mea. Mihnea se va ocupa în echipa mea de activitatea în Comisia de relații externe și de relația UE, Rusia„, a declarat europarlamentarul Cătălin Ivan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *