Skip to content
Politică

Un fost primar PSD aruncă scena politică în aer: Ponta s-a dus acasă la Băsescu și l-a rugat să-l pună ministrul Justiției!

metropotam.ro

Un fost primar PSD-ist aruncă în spațiul public o serie de afirmații incendiare. Mai exact, fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie  susține ca Victor Ponta s-a dus acasă la Traian Băsescu și i-a cerut să-l pună ministrul Justiției.

Mai mult, într-un interviu acordat postului de televiziune Antena 3, Vanghelie susţine că „Ponta și-a bătut joc de PSD”, dar şi Liviu Dragnea are o vină pentru situația actuală.

" "
" "

„Suntem în anul 2018, mulți colegi de-ai mei sunt în pușcărie pentru aceste negocieri făcute de unii și acceptate de alții”, a spus Vanghelie. Lucrurile sunt mizerabile, vor apărea dovezi. (…) Ponta l-a trimis pe Ioan Rus la Bruxelles să negocieze și să-i spună lui Kovesi că o susține la DNA. Nu numai că a susținut-o pe doamna Kovesi, a încercat să-i păcălească pe toți”, a mai susținut Vanghelie.

„Ponta s-a dus acasă la Traian Băsescu și l-a rugat să-l pună ministrul Justiției. Văzând că nu poate să ajungă ministru, Ponta a venit cu varianta să o punem pe Bica secretar de stat din partea PSD. A susținut-o pe Bica (…). Victor Ponta a știut întotdeauna cât și unde și cum să-l vândă pe Mircea Geoană”, a acuzat fostul primar al Sectorului 5, susţinând totodată că se reîncearcă arestarea sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *