Un fost șef de Poliție a provocat un accident după ce s-a urcat băut la volan. Bărbatul candidează la Primăria Cotnari

Sursă foto: Captură video

Un fost şef din Poliţie s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat beat la volan şi a lovit o maşina parcată. Bărbatul a încercat să fugă, însă a fost oprit până la urma de foştii săi colegi.

Fostul șef al Poliției Hârlău, județul Iași, Dumitru Simionescu a fost dus la audieri după ce a condus beat la volan și a produs un accident rutier. Acesta a intrat cu autoturismul în coliziune cu o mașină parcată, după care în loc să oprească și-a continuat drumul.

În cele din urmă a fost oprit de polițiști și a fost condus la sediul poliție. Fiind testat alcoolscopic, a rezultat o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. La puțin timp a fost transportat la o unitate sanitară în vederea recoltării de probe biologice.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Bărbatul s-a pensionat în 2016 după ce a condus ani de zile Poliţia din localitatea Hârlău. În prezent, fostul agent este candidat pentru Primăria Cotnari.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL