Skip to content
Politică

Un fost vicepreședinte PSD îl desființează pe Dragnea: Conducerea partidului este captivă unui personaj bolnav de lăcomie şi disperare

Adrian Ţuţuianu, fostul vicepreşedinte al PSD, dat afară de Liviu Dragnea, după ce a cerut plecarea liderului social democrat de la şefia partidului, a lansat un atac dur la adresa fostului său şef. În contextul în care Dragnea face un adevărat tur de forţă pe la filialele din ţară, pentru a numi noi şefi care să îi fie credincioşi, Ţuţuianu spune că PSD a devenit un partid captiv în mâinile unui personaj bolnav.

Adrian Ţuţuianu contraatacă dur după plecarea din PSD şi vrea să îi ia tot electoratul lui Liviu Dragnea. Într-o scrisoare adresată cetăţenilor din judeţul Dâmboviţa, fostul lider al filialei PSD de aici, îi îndeamnă pe alegători să nu se lase păcăliţi de Dragnea, Rovana Plumb şi ceilalţi apropiaţi ai liderului social democrat.

„Din păcate, ce se întâmplă azi în Dâmbovița, politic și administrativ, arată cât de mult au degenerat lucrurile. PSD a devenit un fel de colonie a unor stăpâni lacomi și disprețuitori, care nu au nicio legătură cu acest județ și nu simt nimic pentru el. PSD a devenit afacerea personală a unei camarile conduse de Rovana Plumb, Andrei Plumb și Alexandru Oprea, pentru care nu contează nici județul, nici primarii, nici nimeni. Contează doar ca ei să-și vadă mandatele căpătate, contează doar ca personaje dubioase din anturajul lor să acapareze financiar județul. Ce legătură au ei cu Dâmbovița? Niciuna. Ce legătură au ei cu dâmbovițenii? Niciuna. Fac ei ceva pentru județ sau doar vând povești electorale până trec alegerile și apoi îi mai vedem doar de 2-3 ori pe an?”, a afirmat Adrian Ţuţuianu, acum membru PRO-România.

Tot în epistola adresată dâmboviţenilor, Adrian Ţuţuianu spune că Dragnea este un om măcinat de dorinţa de a controla totul în interesul său personal. Şi pentru asta nu se dă înapoi de la nimic.

„După cum știți, după 20 de ani petrecuți în PSD, Liviu Dragnea a hotărât să mă excludă pentru singura „vină” de a avea curajul să spun lucrurilor pe nume. Fără niciun motiv argumentat, actuala conducere a PSD, captivă în mâinile unui personaj bolnav de lăcomie și disperare, a ales să ignore toată munca pe care am depus-o în acest partid și toate lucrurile bune pe care le-am putut realiza. Nu am de gând să cedez în fața unora care au confiscat PSD și, acum, vor să confiște tot județul. Agresivitatea lor nu mă sperie, ci mă provoacă și mai tare”, mai arată Ţuţuianu.

1 comentariu la “Un fost vicepreședinte PSD îl desființează pe Dragnea: Conducerea partidului este captivă unui personaj bolnav de lăcomie şi disperare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *