Skip to content
Politică

Un grup de români din Milano i-au trimis un colet la închisoare lui Liviu Dragnea. Ce conține acesta

Hotnews/Facebook

În jur de 20 de români s-au reunit, luni seară, în fața Consulatului României din Milano, pentru a sărbători „arestarea lui Liviu Dragnea”, scrie hotnews.ro. Același lucru s-a întâmplat, de altfel, și în Piața Victoriei din București, scrie Digi 24.

Românii i-au pregătit fostului lider social-democrat și un pachet, care a plecat luni seară spre Penitenciarul Rahova, prin intermediul unei firme de curierat.

„Când am aflat de sentinţă, eram fiecare la muncă. Ne-am organizat să venim la Consulat, direct de la serviciu, pentru a sărbători. Am obţinut autorizaţie de la Poliţia Municipală şi am improvizat o mică petrecere. Ca surpriză, grupul a pregătit și un colet expres cu obiecte indispensabile in perioada detenției: hashtagsăpun și «nimic»”, au dezvăluit organizatorii protestului citați de HotNews.

„Se știe, #Nimic si #Unciuciu, bine, ni se părea cam gol, nu voiam să părem chitre, i-am mai pus și un #Olaie”, menționează membrii comunității Rezist Milano, într-un mesaj publicat azi-dimineață pe Facebook.

Aceștia spun că gestul lor este unul simbolic: „Au trecut 2 ani și 3 luni de protestele împotriva faimoasei Ordonanțe de Urgență cunoscută ca și OUG 13. În acești ani, politica Guvernului României nu a mai avut alt obiectiv decât „spălarea” condamnării la 2 ani cu suspendare a președintelui PSD, Liviu Dragnea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *