Un hotel s-a prăbușit în Germania. Un om a murit, iar opt sunt prinși sub dărâmături

Sursa foto: Pixabay

O persoană a murit, iar alte opt sunt prinse sub dărâmături, după ce un hotel după ce un hotel din landul Renania-Palatinat, aflat în sud-vestul Germaniei, s-a prăbușit parțial peste noapte, au informat autoritățile locale.

În urma operațiunilor de căutare, o persoană a fost găsită moartă sub dărâmături, iar alte opt sunt prinse în continuare sub clădirea prăbușită, unele dintre ele având răni grave, potrivit Reuters.

Potrivit autorităților, cadavrul a fost localizat, însă nu a putut fi încă recuperat.

„Din cauza naturii pagubelor, aceasta este o operațiune extrem de solicitantă”, au transmis autoritățile locale.

Anchetatorii cred că în jur de 14 persoane se aflau în clădire când etajul superior s-a prăbușit. Cinci dintre acestea au reușit să scape fără răni.

Poliția a declarat, de asemenea, că 31 de alți 31 de oameni au fost evacuați din clădirile vecine, pentru propria lor siguranță.

Operațiunile de salvare sunt în desfăşurare la locul accidentului, în localitatea Kröv.

„Câţiva oameni au reuşit să părăsească singuri clădirea şi primesc îngrijiri de la serviciile de salvare şi consilieri”, a indicat poliţia, citată de Agerpres.

Potrivit companiei publice de radio şi televiziune SWR, iniţial pompierii nu au putut să intre în clădire din cauza riscului de prăbuşire.

Clădirile învecinate au fost evacuate din cauza temerilor că imobilul s-ar putea prăbuşi în continuare. Deocamdată nu se cunoaşte cauza acestui accident.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: