Skip to content
Politică

Un important lider PNL anunță că nu va candida la Primăra Capitalei

" "

În PNL e forfotă mare după ce Sorin Oprescu a fost arestat preventiv. La ora actuală competiția electorală de la București este resetată, nemaifiind un candidat care să monopolizeze bătălia.

Pentru bătălia internă din PNL se înscriseseră mai multe nume importante, printre care Ludovic Orban, Petre Roman, Teodor Atanasiu și Cristian Bușoi. Dintre aceștia unul a anunțat că nu va candida.

" "
" "

Este vorba de Teodor Atanasiu, cel care a spus în conferință de presă la Alba Iulia că ă nu va candida la Primăria Generală a Capitalei, relatează Adevărul.ro. Atanasiu a spus că există deja cinci aspiranţi din cadrul partidului pentru fotoliul de primar al municipiului Bucureşti.

Atanasiu a spus că spre sfârşitul anului, după un proces de selecţie internă, va fi desemnat un candidat care să întrunească toate condiţiile pentru această funcţie.

Liderul liberal a mai declarat că pentru primăriile de sector şi-au anunţat candidatura, până în prezent, 26 de membrii de partid care, de asemenea vor trece prin filtrul unei analize interne.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *