Skip to content
Politică

Un important senator PSD face plângere penală împotriva unui posibil contracandidat la alegerile din 2016

Un important senator al Partidului Social Democrat i-a transmis, luni, o plângere penală adresată lui Procurorului General al Parchetului de pe lângă ICCJ, Tiberiu Nițu, împotriva unui posibil contracandidat la alegerile din 2016, Alexe Răzvan.

Astfel, senatorul social-democrat, Daniel Savu, a publicat, pe blogul personal, plângerea adresată procurorului general, acuzând faptul că Răzvan Alexe a lansat „un șir de acuzații și amenințări extrem de grave” la adresa sa, având ca scop „constrângerea persoanei mele de nu face ceva împotriva propriei mele voinţe, respectiv de a nu candida la:

– Alegerile interne din Organizaţia judeţeană Prahova a Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte, care se vor organiza în toamna acestui an;
– Alegerile locale din vara anului 2016 pentru funcţia de Primar al Municipiului Ploieşti”.

Citește și: Se adâncește degringolada în PSD Prahova

„Plângere penală adresată Procurorului General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Tiberiu Niţu, împotriva numitului Alexe Răzvan

DOMNULUI TIBERIU NIŢU,

PROCUROR GENERAL AL PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ ÎNALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE

DOMNULE PROCUROR GENERAL,

Subsemnatul SAVU DANIEL, legitimat cu CI seria… nr…. , CNP …., domiciliat în Ploieşti, str. …….., jud. Prahova, senator în Parlamentul României, membru al Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI,

În temeiul prevederilor art. 288 şi 289 Cod procedură penală şi în baza art. 295 şi urm. Cod procedură penală (pentru infracţiunile de ameninţare şi hărţuire), formulez prezenta

PLÂNGERE PENALĂ

Împotriva numitului

ALEXE RĂZVAN (fiul lui …….., născut la …….. în com ……, jud. ……, posesor al …, seria …., nr. …….., CNP …..), domiciliat în ….., str. ………, jud. ……

inculpat în mai multe cauze penale pentru infracţiuni de evaziune fiscală, spălare de bani şi corupţie, faţă de care, în ultima perioadă, organele judiciare au dispus succesiv mai multe măsuri preventive menţinute de instanţele de judecată, trimis în judecată penală şi aflat, în prezent, sub control judiciar,

pentru săvârşirea următoarelor infracţiuni:

– Şantaj – prevăzută şi pedepsită de art.207, alin.2 Cod penal;
– Ameninţare – prevăzută şi pedepsită de art.206 Cod penal;
– Hărţuire – prevăzută şi pedepsită de art.208, alin.1 Cod penal;

MOTIVELE PLÂNGERII

I. ÎN FAPT:
Recent, pe data de 28 iulie 2015, numitul ALEXE RĂZVAN a lansat public, prin intermediul ziarului electronic ziarulincomod.ro, un şir de acuzaţii si ameninţări extrem de grave la adresa subsemnatului.

Declaraţiile lui ALEXE RĂZVAN au ca scop constrângerea persoanei mele de nu face ceva împotriva propriei mele voinţe, respectiv de a nu candida la:
– Alegerile interne din Organizaţia judeţeană Prahova a Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte, care se vor organiza în toamna acestui an;
– Alegerile locale din vara anului 2016 pentru funcţia de Primar al Municipiului Ploieşti.

Pentru atingerea acestui scop, declaraţiile:
– Conţin ameninţări explicite cu darea în vileag a unor fapte compromiţătoare pentru mine;
– Includ ameninţarea cu săvârşirea unor infracţiuni („Il sfătuiesc să-şi vadă de treaba lui”);
– Denotă că mă urmăreşte pe mine şi familia mea, fără drept şi fără un interes legitim, îmi supraveghează locurile frecventate, cauzându-mi o stare firească de temere, elemente care conturează cu evidenţă săvârşirea infracţiunii de hărţuire.

Aceste declaraţii şi comentariile la acestea au fost preluate/diseminate şi de: observatorulph.ro., cotidianul.ro, cancan.ro (29.07.2015), psnews.ro (30.07.2015), stiripesurse.ro şi revistablogurilor.ro (31.07.2015)

Şantajul şi ameninţarea s-au comis după ce am postat pe blogul personal următoarea declaraţie: „…prefer să mă concentrez pe bătălia politică internă din Prahova, unde mi-am anunţat deja candidatura la funcţia de preşedinte al Organizaţiei judeţene la Conferinţa de alegeri care va avea loc în această toamnă. Voi participa la această confruntare indiferent cine se mai înscrie, chiar dacă îi voi avea drept contracandidaţi pe Răzvan Alexe sau vreun procuror”.

Astfel, concret, de esenţa laturii obiective a infracţiunii de şantaj prin ameninţarea cu darea în vileag a unor fapte (imaginare din punctul meu de vedere, caracter pe care îl susţin cu probe), dar compromiţătoare pentru subsemnatul (având în vedere funcţiile de demnitate publică pe care le deţin), respectiv cu un potenţial necesar de a-mi compromite imaginea şi cu o evidentă natură a-mi crea o stare de temere, sunt următoarele declaraţii făcute publice pe data de 28.07.2015 (http://ziarulincomod.ro/exclusiv/ 6053- razvan – alexe -candidat-la-sefia-psd-prahova-daniel-savu-blog) în articolul “Răzvan Alexe, candidat la sefia PSD Prahova ?! – Daniel Savu blog”: “Nu știu de unde scoate Daniel Savu toate aceste idei, dar poate îmi aduc aminte cum îmi cerea bani în campanie și să-i aduc țigani să îl voteze primar, atunci când a candidat împotriva lui Andrei Volosevici. Sau să îmi aduc aminte de micii și de tigăile date ca mită electorală. Îl invit pe domnul senator la o emisiune televizată, moderată de Cătălin Stavri, în care să spunem amândoi, atât eu, cât şi Savu, lucrurile pe care le ştim. Sper că de data aceasta, la alegerile interne pentru şefia PSD, nu va veni din nou la mine să îmi ceară bani sau ajutor.” (s.n.)

După ce mă insultă, insinuând că 15 ani „as fi cărat geanta” pentru Mircea Cosma (protectorul său şi autor al mai multor infracţiuni de corupţie, coinculpat cu acesta s.a. în aceleaşi dosare penale – vezi nota 1), ALEXE RĂZVAN a mai declarat că subsemnatul mi-am „câştigat locul de senator cu mici şi tigăi” şi că „Să nu ne amintim de certurile cu principalul susţinător, Conț, certuri iscate urmare a faptului că acesta din urmă îi dădea bani lui Savu contra promisiunii că va pune pe unul din oamenii lui la Hale şi Piețe – numai că fostul primar Iulian Bădescu i-a tras teapa. Îl sfătuiesc să-şi vadă de treaba lui sau îmi aduc aminte de năzbâtiile pe care le făcea prin campaniile electorale!”, pentru ca în final să mă someze: “Şi să spună cetățenilor cu ce om de afaceri din Prahova a fost în Turcia, în urmă cu câteva săptămâni, la Royal Holiday Palace (în Antalya – n.r.) și dacă nu cumva afaceristul a plătit vacanța.”

Această ultimă acuzaţie denotă că îmi supraveghează deplasările, îmi monitorizează fără drept viaţa personală, intimă, de familie, contrar neputându-se explica de unde are cunoştinţe despre reperele temporale şi factuale ale petrecerii concediului meu împreună cu familia.

Faptele pe care ALEXE RAZVAN ameninţă că le va divulga cu privire la persoana mea (chiar evocate generic) sunt imaginare, întrucât:

a. Este de notorietate în Ploieşti şi în Prahova faptul că în anul 2008, la alegerile pentru Primăria Ploieşti, am avut printre adversari şi gruparea “Răzvan Alexe”, care transmitea către alegători mesajul: “Mergem la judeţ cu Mircea Cosma şi la municipiu cu Andrei Volosevici!”. Acest fapt reiese foarte clar şi dintr-o declaraţie dată chiar în 2015, de un martor într-un dosar penal, care a spus în faţa instanţei, sub jurământ: “Alexe Răzvan a afirmat că are o relaţie foarte bună, atât cu PSD, cât şi cu PDL, prin intermediul lui Volosevici, primarul Ploieştiului, şi al lui Roberta Anastase. Banii i-am plătit prin virament bancar. Alexe mi-a prezentat o schemă scrisă de mână, în care îmi arăta că anumite cote urmează să se ducă către partid şi către alte persoane, folosind diferite iniţiale, textual Alexe spunându-mi că banii se duc la “aştia”, respectiv la Volosevici, Roberta Anastase, Vlad Cosma, Mircea Cosma”. Subsemnatul Savu Daniel nu am fost niciodată menţionat de vreun martor în cauzele penale în care este cercetat RĂZVAN ALEXE.

b. Mi-am petrecut concediul în această vară, împreună cu toată familia, în Turcia, la hotelul Royal Holiday Palace, într-un sejur primit cadou de la soţia mea, sejur achitat încă de la începtul acestui an (19.02.2015), când a beneficiat de un discount de la o agenţie de turism din Braşov prin care achiziţionăm de ani de zile bilete pentru vacanţe.

Pe de-o parte, deţin înscrisurile doveditoare, pe de altă parte menţionez că veniturile lunare ale familiei mele, ale subsemnatului în calitate de senator şi ale soţiei în calitate de salariat la o mare companie din Ploieşti, ne permit economisirea într-un an de zile a sumei cu care s-a achitat contravaloarea serviciilor turistice contractate.

c. Nu m-am certat niciodată cu Bogdan Conţ, suntem prieteni de familie de ani de zile, dar de ceva timp ne vedem destul de rar. Fostului primar Iulian Bădescu nu i-am cerut niciodată nimic sau vreun favor, aşa că nu avea cu ce să mă refuze.

d. Subiectul cu tigăile cred că l-am explicat public suficient, dar acum am înţeles care sunt persoanele care încearcă să mă implice în acest context, compromiţându-mă, precum şi motivele acestui demers.

Menţionez în prezenta plângere doar că deţin documente financiar-contabile care atestă legalitatea achiziţiei şi respectarea legii electorale.

e. Ultima ratio, arat că, în nicio campanie electorală, n-am avut de-a face cu inculpatul ALEXE RĂZVAN şi nu i-am cerut niciun fel de sprijin. L-am întâlnit doar de câteva ori, când s-a prezentat drept “director de campanie al domnului Mircea Cosma” şi nu am stat niciodată de vorbă între patru ochi. În schimb, am scris de-a lungul timpului pe blogul personal multe postări despre interlopii din România, apelativ cu care presa l-a etichetat şi pe ALEXE RĂZVAN. Sunt convins că nu i-au plăcut nici declaraţiile mele făcute de-a lungul timpului pe acest subiect şi nu cred că s-a gândit vreodată să mă ajute. Nici eu nu mi-am propus vreodată să cer sprijinul unui astfel de individ.

II. CONTEXTUL/IMPREJURĂRILE SĂVÂRŞIRII INFRACŢIUNILOR DE ŞANTAJ, AMENINŢARE ŞI HĂRŢUIRE:

1. De când mi-am anunţat candidatura la conducerea PSD Prahova, eu şi colaboratorii mei apropiaţi, Ion Eparu, Augustin Mitu şi Rareş Enescu, am primit diverse tipuri de ameninţări. Pentru exemplificare, prezint anexat sesizarea pe care mi-a înaintat-o ENESCU RAREŞ, fapt care m-a determinat, ca demnitar şi membru al Comisiei de supraveghere a SRI, să solicit oficial, pentru toţi cei vizaţi, protecţia instituţiilor abilitate. Voi solicita ca această protecţie să fie extinsă şi faţă de persoana lui ALEXE RĂZVAN, întrucât declaraţia „îl sfătuiesc să îşi vadă de treabă” cu referire la persoana mea, aşa cum a fost consemnată în spaţiul public, o consider o ameninţare, atât la integritatea mea fizică, întrucât vine din partea unuia care a fost definit „interlop” de către opinia publică, cât şi o tentativă de intimidare, pentru a nu mai candida la funcţia de preşedinte al Organizaţiei judeţene Prahova a PSD.

2. Pentru contextualizarea săvârşirii infracţiunilor de către numitul ALEXE RĂZVAN şi în scopul conferirii organului judiciar a unei imagini complete, edificatoare, asupra împrejurărilor complexe în care s-au comis faptele penale, care au un caracter premeditat, organizat (făcând parte dintr-un scenariu mai amplu, articulat sistemic), prezint următoarele repere:

a. Deoarece, din cele 104 localităţi unde PSD Prahova a organizat alegeri interne, în aproximativ 100 acestea se finalizaseră şi după ce am aflat data Comitetului Executiv Naţional, am convocat pentru luni, 27 iulie 2015, Comitetul Executiv Judeţean (150 de persoane), cu scopul de a-i informa pe colegi cu privire la hotârârile Comitetului Executiv Naţional şi pentru a stabili data Conferinţei municipale Ploieşti şi a Conferinţei judeţene. Urmare a diversiunii pe care Mircea Cosma a creat-o în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, anunţând că renunţă la suspendarea din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene (în realitate „suspendarea” nu a existat, aceasta fiind, în fapt, o retragere – vezi nota 2) imediat ce a ajuns la Ploieşti, a sunat mai mulţi membri ai Biroului Permanent Judeţean, încercând să convoace o şedinţă pentru vineri, 24 iulie 2015, într-o calitate auto-asumată de preşedinte deja reinstalat în funcţie. În acel moment, din cauza demersurilor făcute de COSMA MIRCEA, s-a creat o stare de derută prin faptul că membrii BPJ, oricum membri ai Comitetului Executiv, primiseră convocarea pentru 27 iulie 2015, semnată de mine, în calitate de preşedinte interimar.

Eu îmi anunţasem deja candidatura pentru funcţia de preşedinte al PSD Prahova la Conferinţa judeţeană de alegeri care va avea loc cel mai probabil la începutul lunii septembrie a.c., imediat după Conferinţa municipală, întrucât doream să prezint colegilor o strategie unitară vizând candidatura la Primăria Ploieşti şi totodată la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene. În acest sens, am primit decizii şi rezoluţii de susţinere din partea a peste 70% dintre organizaţiile locale. Este evident că la Prahova mă aflu într-o competiţie electorală internă cu familia COSMA, dar de când sunt preşedinte interimar şi până în prezent, nu există o singură declaraţie a mea, făcută în spaţiul public sau în cadru intern de partid, prin care să-i fi atacat cumva pe COSMA MIRCEA sau pe COSMA VLAD. În schimb, cu predilecţie în acest an, pe măsură ce se contura perspectiva alegerilor interne, am fost atacat suburban, prin articole comandate în ziare online susţinute financiar chiar de Consiliul Judeţean Prahova. Dincolo de intenţia explicită de decredibilizare a mea în faţa primarilor, a aleşilor locali şi în general a structurilor interne din cadrul PSD Prahova, aceste articole denigratoare, comandate fără niciun dubiu de Vlad Cosma, au ca scop crearea unei campanii negative de presă, inclusiv în perspectiva candidaturii pentru Primăria Ploieşti.

b. În plus, COSMA VLAD îi ameninţă şi şantajează pe principalii mei colaboratori din organizaţia judeţeană (secretarul general Rareş Enescu, deputatul Ion Eparu, senatorul Mitu Augustin). Cel puţin pentru aceste persoane, a trebuit să cer oficial protecţia SRI, personal prim-adjunctului directorului SRI, general-locotenet Florian Coldea, întrucât prin relaţiile de notorietate pe care le are cu lumea interlopă, COSMA VLAD le-a creat o stare de teamă, ajungându-se şi la agresiuni fizice (a se vedea plângerea ataşată).

c. În luna iunie 2015, în plină perioadă de desfăşurare a alegerilor interne din PSD Prahova, în baza sesizării din oficiu a unui procuror, secretarul executiv al PSD Prahova, ENESCU RAREŞ, a fost inculpat pentru conflict de interese şi i s-a interzis atât exercitarea funcţiei de consilier judeţean, cât şi comunicarea cu reprezentanţii a peste 20 de primării. Această inculpare a afectat şi activitatea politică din PSD Prahova, prin faptul că am fost obligat să mă ocup personal de alegerile interne din localităţile respective, să explic primarilor şi preşedinţilor de organizaţii de ce dintr-o dată ei nu mai pot vorbi cu secretarul executiv. În acest context, este important şi semnificativ de menţionat faptul că procurorul care s-a sesizat din oficiu în cazul secretarului executiv al PSD Prahova, ENESCU RAREŞ, a avut în lucru şi dosarele penale în cadrul cărora s-au efectuat cercetări faţă de mai multe persoane fizice şi juridice, printre ele fiind şi membrii familei COSMA.

Notă: În legătură cu faptele de abuz în serviciu şi de corupţie pe care consider că le-a săvârşit acest procuror, îmi rezerv dreptul de a formula un denunţ separat către procurorul şef al DNA.

Apreciez argumentat şi în baza dispoziţiilor legale că este inadmisibil ca un inculpat trimis în judecată, asupra căruia s-au dispus mai multe măsuri de arestare preventivă şi acum este plasat sub control judiciar, să aibă tupeul să şantajeze şi să hărţuiască un senator, fără să-i fie teamă că şi-ar putea agrava situaţia juridică. Din punctul meu de vedere, aşa ceva nu se poate întâmpla decât cu complicitatea unor procurori, al căror denunţător de serviciu a devenit, şi care şi-au propus probabil să-şi depăşească competenţele prevăzute de lege şi să intervină partizan în lupta politică din interiorul unui partid.

ÎN CONCLUZIE:

1. Apreciez că am fost vătămat într-o libertate constituţională fundamentală, cea morală, de a candida, de a alege şi a fi ales în structurile de conducere ale unei formaţiuni politice legal înfiinţate, potrivit Statutului acesteia, precum şi într-o funcţie eligibilă la nivel local, într-o demnitate a administraţiei publice locale, respectiv de Primar al Municipiului Ploieşti. Scopul este, deci, de a se dobandi în mod injust, un folos nepatrimonial atât pentru făptuitorul ALEXE RĂZVAN cât şi pentru altul, respectiv membrii familiei COSMA.

2. De asemenea, mi s-a creat mie şi familiei o stare de temere, de îngrijorare, faţă de ameninţările proferate de sus-numitul, instigat, probabil, de COSMA VLAD. Insist a se reţine şi a se da eficienţă împrejurării reale, dovedite cu acte (în primul rând ale organelor judiciare şi instanţelor de judecată, dar şi constând în articole documentate din presă), că ALEXE RĂZVAN este un individ periculos, cu multiple conexiuni interlope („FOCĂ”, “GĂOAZĂ”, „BIJUCĂ “, „PIAROLE”, „RAUL” etc.- vezi nota 3) astfel că faptele sale, descrise mai sus, sunt de natură să mă alarmeze, inclusiv pe membrii familiei mele.

Pe cale de consecinţă, în considerarea faptului că Sesizarea, generic privită, îndeplineşte toate condiţiile pentru a fi caracterizată de către organul judiciar ca fiind serioasă, vă adresez respectuoasa rugăminte de a dispune efectuarea investigaţiilor/cercetărilor care se impun în scopul aflării adevărului şi de a da satisfacţie îndeplinirii scopului acţiunii penale, respectiv tragerea la răspundere penală a persoanei (lor) care au săvârşit infracţiunile, în cazul în care veţi stabili că sunt întrunite toate condiţiile cerute de lege pentru angajarea acesteia.

MIJLOACE DE PROBĂ: declaraţia subsemnatului ca parte vătămată şi, ulterior, ca parte civilă, declaraţia suspectului, înscrisuri, martori, mijloace materiale de probă, orice alt mijloc de probă care nu este interzis de lege.

Anexez o documentaţie de 45 file, continând:
– print-uri ale articolelor din mass-media care conţin declaraţiile numitului ALEXE RĂZVAN, comentariile/opiniile pe marginea acestui subiect, precum şi punctele de vedere ale unor terţi referitoare la aceste fapte;
– sesizarea adresată subsemnatului de ENESCU RAREŞ;
– Capturi foto ale unor instantanee ale blog-ului personal.

În speranţa unei justiţii independente,

03.08.2015 Cu deosebită stimă,
Senator DANIEL SAVU

Nota 1 :
Respectiv inculpaţii: ALEXE RĂZVAN, ALIXANDRESCU DANIEL ADRIAN, COSMA VLAD ALEXANDRU, COSMA MIRCEA, COSMA ANDREEA, PĂVĂLEANU MARCEL s.a.; dosarele sunt multiple (conexate ori disjunse, după caz, care s-au aflat/se află pe rolul mai multor unităţi de Parchet, unele ajunse în instanţă prin trimiterea în judecată, ex. nr. 465/P/2013 al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti la care s-au preluat nr.500/P/2013 al aceleiaşi unităţi de Parchet, nr. 647/P/2013 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, nr. 614/P/2013 conexat la nr. 465/P/2013, nr. 187/P/2013 din 13.11.2013 conexat la dosarul penal nr.183/P/2013 al DNA Serviciul Teritorial Ploieşti, înregistrat ca urmare a ordonanţei Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti de declinare a competenţei.

Nota 2:
Deţin această funcţie, de preşedinte interimar al PSD Prahova, din februarie 2014, ca urmare a unei Hotarâri a Comitetului Executiv Naţional ce a ţinut cont de “vacantarea funcţiei de preşedinte al Organizaţiei judeţene PSD Prahova, în urma retragerii din această funcţie a domnului Mircea Cosma”. Conform documentelor, nu a fost vorba niciodată de autosuspendare.

Nota 3:
Extras din http://www.riseproject.ro/articol/labirintul-lui-foca/: GRUPAREA PIAROLE – Parteneriatul cu Răzvan Alexe nu-i singura conexiune interlopă a beizadelelor Vlad și Andreea Cosma. Cea cu gruparea Piarole e mai veche, dar durabilă – lucru dovedit de prezența liderului de clan, Laurențiu Țarida, la nunta din Beirut a Andreei Saad Cosma. Cum se cuvine între prieteni, Răzvan Alexe și Marcel Păvăleanu n-au lipsit dintre nuntași. Gruparea Piarole, condusă de trei frați – Laurențiu, Narcis și Bahoi, este axată pe activități de cămătărie și prostituție, cooperând, în trecut, cu rețeaua lui Ion Clămparu. Clanul e sub anchetă pentru infracțiuni de șantaj, înșelăciune, violențe și constituire de grup criminal organizat. FOCĂ – Deși a produs prozeliți pe bandă rulantă, Răzvan Alexe are trei locotenenți de încredere. Unul e Focă, așa i se spune, un aghiotant vechi de-al lui Okiosu’. Focă are tipul ăla de distincție fizică, specifică luptătorilor de K1, cu spate lat, mâini cât lopețile și privire goală. Rutina îl aduce zilnic în sediul PSD Prahova unde, din când în când, răsfoiește ziarul Click. Focă poate fi recunoscut în multe dintre imaginile recente cu Mircea Cosma, dar și în fapte de vitejie precum un knock-out tehnic aplicat primarului Robert Nica din Lipănești. Ce-i drept, Focă știe perfect labirintul drumurilor sătești din județ ca orice veteran al campaniilor electorale trăite cu bâta-n mână. GĂOAZĂ – Alt locotenent al lui Răzvan Alexe este Găoază. Asta-i porecla lui. În buletin îl cheamă Bogdan Lazopulu, dar legendă a făcut sub cupola acestui nick-name de zmeu. Alintat de prieteni cu rime de oraș, gen “Găoază care te umple de groază”, domnul Lazopulu și-a dobândit faima tot cu pumnul și tot prin lumea interlopă. Des evocată, o victimă marca Găoază este chiar ginerele unui fost primar PSD din Ploiești, momentan marginalizat în organizația județeană. BIJUCĂ – Pe acesta îl cheamă Bogdan Preda, are în spate o lungă serie de “intervenții și combinații” și a intrat în pușcărie la pachet cu Păvăleanu și Alexe. Șmecher cu greutate “pe piață”, Bijucă era implicat direct în rețeaua de spălare de bani administrată de cuplul Alexe-Păvăleanu, fapt ce i-a adus cătușele la ușă încă din primul val de arestări. RAUL – Cu Raul Stănescu ar fi încercat Răzvan Alexe să introducă în Prahova apa uzată de pe nava Flaminia, potrivit procurorilor. Raul administrează una dintre firmele de construcții investigate în dosarul “Păvăleanu” și a avut probleme cu poliția în Germania pentru găinării de tip “maradona” în magazine. Extrădat de nemți, Raul a dat de belea acasă, la Ploiești, unde a fost arestat și condamnat pentru ultraj”, a scris Daniel Savu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *