Un incendiu de vegetaţie a izbucnit pe A2 Bucureşti-Constanţa / Vizibilitate redusă / Traficul a fost oprit

Sursa foto: Twitter
Sursa foto: Twitter

Un incendiu de vegetaţie se manifestă în proximitatea autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 34, în zona localităţii Fundulea, judeţul Călăraşi, transmite Centrul Infotrafic din IGPR. Din acest motiv, vizibilitatea este redusă, astfel că traficul rutier este oprit pe sensul către Capitală, fiind deviat pe la km. 35, prin oraşul Fundulea. De asemenea, circulaţia este oprită şi pe sensul către litoral, fiind deviată pe la km. 23, prin localitatea Brăneşti. 

UPDATE: „Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier a fost reluat normal pe ambele sensuri ale autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, însă valorile de trafic se menţin ridicate pe sensul către Capitală, între loc. Medgidia şi Feteşti, dar şi între loc. Săruleşti ş Brăneşti”, a transmis Centrul Infotrafic.

UPDATE – „Atenţie, şoferi! Circulaţia este oprită de poliţie pe ambele căi pe Autostrada A2, km. 34+000, din cauza unui incendiu puternic de vegetaţie care produce mult fum. Traficul rutier de pe ambele căi este deviat la km. 22+500 (calea 1) şi km. 36 (calea 2) spre DN3. La faţa locului se află Poliţia, ambulanţa SMURD, pompierii şi lucrători de la drumuri naţionale”, a transmis CNAIR.

UPDATE – „De la ora 18:45 s-a solicitat scoaterea de sub tensiune şi a firelor de contact aferente liniilor de la 1 la 4 din staţia Fundulea, precum şi pe ambele sensuri (fir I şi II) Brăneşti – Fundulea. Echipele ISU acţionează în continuare pentru lichidarea incendiului”, a mai transmis CFR.

UPDATE – Drezina pantograf a SRCF Bucureşti a parcurs, pentru verificare, intervalul CF Brăneşti – Fundulea. Pe firul întâi incendiul a fost stins, iar în zona căii ferate aferente firului al doilea mai sunt câteva focare, unde acţionează pompierii, a transmis Oana Brânzan, purtătoare de cuvânt a CFR S.A.

”Atenţie, şoferi! Circulaţia este oprită de poliţie pe ambele căi pe Autostrada A2, km. 34+000, din cauza unui incendiu puternic de vegetaţie care produce mult fum. Traficul rutier de pe ambele căi este deviat la km. 22+500 (calea 1) şi km. 36 (calea 2) spre DN3. La faţa locului se află Poliţia, ambulanţa SMURD, pompierii şi lucrători de la drumuri naţionale”, a transmis CNAIR.

De la ora 18:45 s-a solicitat scoaterea de sub tensiune şi a firelor de contact aferente liniilor de la 1 la 4 din staţia Fundulea, precum şi pe ambele sensuri (fir I şi II) Brăneşti – Fundulea. Echipele ISU acţionează în continuare pentru lichidarea incendiului”, a mai transmis CFR.

Drezina pantograf a SRCF Bucureşti a parcurs, pentru verificare, intervalul CF Brăneşti – Fundulea. Pe firul întâi incendiul a fost stins, iar în zona căii ferate aferente firului al doilea mai sunt câteva focare, unde acţionează pompierii, a transmis Oana Brânzan, purtătoare de cuvânt a CFR S.A.

Totodată, din cauza vizibilităţii reduse, este întreruptă şi circulaţia feroviară pe magistrala 800 Bucureşti-Constanţa.

Citește mai mult AICI

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: