Skip to content
Politică

Un inculpat din dosarul lui Udrea se revoltă pe judecătorii de la ICCJ

cyd.ro
" "

Un inculpat din dosarul fostului ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea se revoltă pe judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).

Este vorba despre fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja, acuzat de către DNA de evaziune fiscală, spălare de bani şi complicitate la luare de mită.

" "
" "

Sâmbătă, într-o postare pe Facebook, Obreja s-a revoltat împotriva modului în care a fost audiat la ICCJ omul de afaceri Adrian Gărdean, mituitor şi denunţător în dosarul „Gala Bute”.

Redăm mai jos textul integral semnat de Rudel Obreja:

„Este inacceptabil modul în care se face justitie in Ţara noastră ! Ieri, in cea mai înaltă Instantă, mi s-a demonstrat că lucrurile sunt dinainte decise. Judecatoarele s-au schimbat între ele, la momentul necesar intrând cea care urma să-l coordoneze pe MARTORUL MINCINOS, INSTRUMENTUL PRINCIPAL al DNA, pe cărarea dorită de acuzare si, iată, si de Completul de 3 Judecători de la ICCJ. Au avut MARE GRIJĂ să nu se abată deloc de la teza acuzării. Nu a fost deranjat absolut deloc cu întrebări, asa cum ar fi normal. Nu s-a dorit, si acum mi-e clar ca nici nu se va dori, aflarea ADEVĂRULUI. 

Am incercat, atât eu cât si cei 2 avocati ai mei, să demonstrăm adevărul. Mi-au fost RESPINSE intrebarile ESENȚIALE, care puteau demonstra că Gardean MINTE ! Acelasi lucru i s-a întâmplat si dlui avocat Alexandru Chiciu. Sedinta a fost inregistrată audio, dar cum să obții o copie, că nu îti admite…?!! Astept, de câteva luni deja, să-mi admită Expertiza financiară. Să-mi admită audierea unui MARTOR al ACUZĂRII (deci in loc să ceară DNA, cer eu si ei se opun !!!). Este STRIGĂTOR LA CER ! Acesti FUNCTIONARI PUBLICI, plini de avantaje, facilități si cu SALARII de sute de milioane pe lună, care NU RĂSPUND în faţa Legii, ne BATJOCORESC în văzul lumii ! din păcate PRESA TACE ! Si acoperă modul samavolnic, discretionar al acestor judecători care se cred Dumnezeu… Am spus si repet : NU VOI ACCEPTA SĂ FIU CĂLCAT ÎN PICIOARE”.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *