Skip to content
Sport

Un jucător de la Dinamo, dependent de jocurile de noroc. Are datorii la coechipieri şi la cămătari

În ciuda unui sezon catastrofal la Dinamo, la echipă sunt jucători care nu şi-au schimbat obiceiurile proaste. Daniel Popa este unul dintre ei. Iarna trecută, cei de la Botoşani nu s-au opus deloc să-l lase să revină la „câini” pentru că nu ajutase aproape deloc echipa, dar şi că era un exemplu prost pentru coechipieri din cauza dependenţei de jocurile de noroc. În acest sezon, Popa a refuzat să intre pe teren la Dinamo-U Craiova 3-0 din cauză că „am multe gânduri rele. Am datorii foarte mari şi nu mă pot concentra”, scrie digisport.ro.

Situaţia l-a deranjat teribil pe Mircea Rednic, mai ales că ulterior s-au aflat amănunte. Aproape 2.000 de euro le sunt datoraţi coechipierilor, plus încă vreo 4.000 la cămătari. Chiar dacă la prima vedere nu pare enorm, salariul său la Dinamo este mic, 3.000 de euro. În plus nici nu se poate opri din jucat, în speranţa că va putea să-şi scoată paguba.

Daniel Popa, 24 de ani, a fost cumpărat de Dinamo de la Chindia Târgovişte, în 2016, împrumutat apoi la Botoşani. În urmă cu un an s-a întors la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare şi în ciuda faptului că în acest sezon a intrat în 18 jocuri, a dat un singur gol şi trei pase decisive. Acum clubul îl va împrumuta, cel mai probabil, şi speră să ia 10.000 de euro.

Sezonul trecut, în play-out, Popa a marcat de 6 ori în 12 partide şi a oferit 3 pase decisive.

Din câte se pare, la Dinamo implicarea lui Popa în cheltuieli mari la jocurile de noroc n-ar reprezenta un caz izolat. Ar fi vorba de mai mulţi jucători care intră constant în săli de jocuri. De altfel, pe 1 martie 2017, Steliano Filip, Dan Nistor, Claudiu Bumba și Daniel Popa nu au avut nicio grijă să intre într-un cazino îmbrăcaţi în echipamentul lui Dinamo. Era înaintea unui meci FCSB – Dinamo 1-3, atunci când „câinii se calificau în finala Cupei Ligii, pe care aveau să o şi câştige.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *