Skip to content
Politică

Un liberal cu greutate în partid profeţeşte că Ludovic Orban va triumfa în bătălia internă din PNL

Inquam Photos/Octav Ganea
" "

Europarlamentarul PNL Vlad Nistor a declarat marți seara că Ludovic Orban nu va pierde meciul intern cu Rareș Bogdan și Robert Sighiartău, liderii liberali care i-au cerut demisia.

Nu este o bătălie între Rareș Bogdan şi Ludovic Orban, asta ar însemna că este un echilibru între cele două tabere. Nu există niciun echilibru. Robert Şighiartău e probabil unul din cei mai slabi secretari generali pe care i-a avut PNL din 1990 încoace.

" "
" "

Dacă mă întrebaţi pe mine cum văd lucrurile de unde stau, cred cu adevărat că este o activitate preelectorală la capătul căruia cel mai bun preşedinte pe care l-a avut PNL în foarte mulţi ani, probabil chiar din 1990 încoace, dl Orban, va caştiga aceste alegeri”, a declarat Vlad Nistor la Antena 3.

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat recent că partidul are nevoie de o reformă totală și că Ludovic Orban a eșuat în calitatea de președinte al formațiunii liberale. „I s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte”, a afirmat Rareș Bogdan.

Ludovic Orban trebuie să plece de la conducerea PNL, pentru că a condus discreționar partidul, iar în interiorul formațiunii există o grupare reformistă care își dorește primenirea PNL„, spunea şi secretarul general al PNL, Robert Sighiartău.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *