Skip to content
Politică

Un liberal vrea dovada că nu este blat între Cioloș și Dragnea: Demiterea prefectului! (VIDEO)

Președintele PNL Teleorman Eugen Pîrvulescu i-a cerut premierului Dacian Ciolos să-l demită pe prefectul de Teleorman Carmen Daniela Dan despre care declară că este omul de casă al președintelui PSD Liviu Dragnea, fiind numită in functie și susținută de Liviu Dragnea. Totodată, prefectul de Teleorman acționează în favoarea PSD Teleorman, mai acuză Pîrvulescu.

În acest sens, PNL Teleorman a organizat, marți, un miting la Alexandria cerand Guvernului demiterea prefectului Carmen Daniela Dan, in baza unor motive bine intemeiate.

Menținerea lui Carmen Daniela Dan in functia de prefect pune la indoiala buna organizare si desfasurare a alegerilor locale si parlamentare din acest an in judetul Teleorman, unde există o istorie de fraude electorale puse la cale de PSD, unele confirmate si de decizii judecatoresti, potrivit afirmațiilor liderului PNL Teleorman.

Protestatarii, laolaltă cu Eugen Pîrvulescu, au cerut, marți, demiterea de urgenta a prefectului de Teleorman si numirea unei persoane care sa garanteze echidistanța politică. Acesta a declarat că dacă nu va exista nicio schimbare, protestele vor continua. Liderul PNL Teleorman a exprimat că există multe petitii si adrese ale cetatenilor din Teleorman care semnalează faptul că prefectul este unul care favorizează formațiunea social-democrată și că sunt posibile inechități în cursul pregătirii dar și în timpul alegerilor din acest an.

„Mă surprinde faptul că domnul Dacian Cioloș nu a văzut că această demisie este absolut necesară și că nu a prezentat încă o poziție oficială la solicitările repetate ale Partidului Național Liberal de a o demite pe doamna Carmen Daniela Dan.

Teleormănenii s-au săturat ca în fruntea prefecturii Județului să se afle în continuare o protejată a baronului Liviu Dragnea, o propagandistă a partidului social democrat!”, a afirmat Eugen Pîrvulescu de la PNL.

În acest sens, Pîrvulescu l-a somat pe premierul Cioloș să numească un prefect tehnocrat, fără coloratură politică pentru o bună desfășurare a campaniei electorale și a alegerilor: „Cer astăzi public primului ministru Dacian Cioloș schimbarea prefectului de Teleorman, doamna Carmen Dan. Este o realitate, este un membru PSD activ si atata timp cât guvernul României este un guvern tehnocrat, așa cum a început schimbarea în celelalte județe, cerem și pentru Teleorman să fie echitate și echilibru. Nu poți sa te implici in campanie ca prefect, nu poti să indrumi oamenii si sa  ameninti oamenii, ,nu poti sa intimidezi candidatii PNL și să faci campanie atâta timp cât ești trimisul guvernului în teritoriu. Odată ce Ponta a plecat, mi se pare normal ca și doamna Carmen Dan care este omul lui Dragnea, care este pusă de Dragnea și care face echipă cu domnul Dragnea să rămână în această functie. Dacă nu există un blat între Dragnea și Cioloș, vrem să vedem lucrul acesta acum. Mi se pare normal ca instituțiile statului să nu facă campanie electorală, omenii tehnocrați să fie puși în funcție iar și prefectul judetului Teleorman trebuie să fie un tehnocrat. Domnul Cioloș are aceasta posibilitate de a demonstra că și la Teleorman trebuie să fie o campanie curată și niște alegeri  echilibrate”, a exprimat președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu.

Mai jos, puteți citi apelul demnitarului liberal către premierul tehnocrat Dacian Cioloș:

1 comentariu la “Un liberal vrea dovada că nu este blat între Cioloș și Dragnea: Demiterea prefectului! (VIDEO)

  1. Si cam pe cine ati dori dumneavoastra, domnule Parvulescu, sa va puna domnul Ciolos prefect in Teleorman ? Pe domnul Nitulescu, colegul dumneavoastra de partid ? Sau poate pe domnul Nitulescu, fostul dumneavoastra partener de afaceri ? Daca nu, ar mai putea fi domnul Nitulescu, tehnocratul care are experienta functiei si e si inalt functionar public. O ultima varianta ar fi, zic, domnul Nitulescu, doar ca acesta are o relatie mai proasta cu presa de pe vremea cand ii injura si ii gonea de pe treptele Prefecturii. Asadar, ii oferiti patru alternative domnului Ciolos, sa nu spuna ca nu are de unde alege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *