Skip to content
Politică

Un lider ALDE face un apel hotărât la colegii de partid. Problema inedită care îl deranjează pe politician: „Nu trimitem oameni pe lună şi nici nu operăm pe cord deschis!”

Un lider al Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) face un apel hotărât la colegii de partid. Problema inedită care îl deranjează pe politician: „Nu trimitem oameni pe lună şi nici nu operăm pe cord deschis!”

Într-un status publicat, duminică, pe Facebook, Cătălin Beciu (vicepreședinte fondator al formaţiunii) le atrage atenţia membrilor ALDE că nu au distribuit suficient postările sale pe reţeaua socială. Totodată, Beciu îi ironizează pentru excesivul interes pentru „operaţiile unor colegi” (cel mai probabil Victor Ponta şi Călin Popescu-Tăriceanu) şi le atrage atenţia că, dacă nu îşi dau interesul pentru susţinerea ALDE, s-ar putea transfera la noul PNL, afiliat grupului popularilor europeni.

Redăm mai jos statusul integral de Facebook al lui Cătălin Beciu:

„IMPORTANT!

Către partidul meu, ALDE, singurul partid liberal din România, că ăia de la PNL, partidul din grupul european cu nume de biscuiţi – popular – nu au nimic de-a face cu liberalismul

Stimaţi colegi,

Ştiu că este vară, că vă este cald, dar nu vă poate fi atât de cald încât să nu puteţi distribui mesajele partidului. Nu poate fi atât de greu. Nu trimitem oameni pe lună şi nici nu operăm pe cord deschis. Ne-aţi dat like-uri cât să ne ajungă zece vieţi, dar nu aţi putut apăsa pe share.

Suntem mulţi care muncim, pentru proiectul ăsta, pentru ţara asta.

Dacă nu puteţi ţine pasul ori dacă vă interesează mai mult obiectivele personale, atunci transferul către populari v-ar veni «mănuşă».

Obiectivul pentru care aţi venit aici, că aşa mi-aţi spus cei mai mulţi dintre voi, este acela de a vă ajuta ţara. Haideţi să şi facem câte ceva, că de vorbit ştim să vorbim cu toţii.

Lupta este grea, dar justă. O câştigăm doar prin implicare la un nivel ridicat şi prin asumarea unor riscuri mari.

Vă ţin puterile? Dacă nu, atunci spuneţi-mi. Dacă da, atunci…

Şi eu am treabă acasă, ori la firma mea.

Şi familia mea are nevoie de mine…

Închei prin a vă spune că acţiunile noastre în acest mediu, virtual, sunt fără cap şi fără coadă. Unii chiar aţi avut «inspiraţia» de a distribui informaţii legate de operaţiile unor colegi. Sunteţi bine, sigur?

Faceţi ceva, vă rog, dar repede…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *