Skip to content
Politică

Un lider ALDE pune artileria grea pe Daniel Constantin: Votez cu ambele mâini EXCLUDEREA

ziuaconstanta.ro

Un lider ALDE pune artileria grea pe Daniel Constantin (co-președinte al Alianței Liberalilor și Democraților).

Astfel, este vorba despre președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, care a declarat vineri că ar vota „cu ambele mâini” pentru excluderea lui Daniel Constantin din partid, considerând că actualul copreşedinte „face scandal ca să fie vizibil” şi că ar trebui lăsat „să fiarbă singur”, transmite Mediafax.

„De două săptămâni se tot vorbeşte, e cel mai arzător subiect şi cam neplăcut, comportamentul copreşedintelui Daniel Constantin. Prin tot ceea ce face domnul copreşedinte, sau fost copreşedinte, nu ştiu cum să-i spun, demonstrează cât este de mic – politic vorbind, bineînţeles. Dânsul a luat exemple din politică de la domnul Băsescu, dar a luat numai exemple negative. Ce a zis omul? «Să fac şi eu un pic de scandal, să fiu şi eu vizibil, altfel nu mă bagă nimeni în seamă, nu mă văd la televizor». (…) Eu cred că ar trebui să nu-i mai dăm atâta importanţă, să-l lăsăm să fiarbă singur”, a a declarat liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr.

Lazăr a adăugat că speră ca în cazul lui Daniel Constantin să se întâmple asemenea zicalei „Fiecare pasăre pe limba ei piere”.

Întrebat dacă se va face o propunere pentru excluderea acestuia din partid, Ioan Lazăr a declarat că nu are informaţii în acest sens, însă dacă se va întâmpla acest lucru va vota ”cu ambele mâini” pentru acest demers.

”Nu ştiu dacă este pe ordinea de zi de duminică (n.r. propunerea de excludere a lui Constantin). M-aş bucura dacă se va propune şi dacă se va aproba în Biroul Politic Naţional excluderea. Normal, va trebui propusă pentru Congres, dânsul fiind copreşedintele partidului. Cred că ar merita şi aşa ar trebui”, a mai spus Ioan Lazăr.

Chestionat dacă ALDE riscă o ruptură în cazul unei excluderi, Ioan Lazăr a replicat că ”ruptura majoră” a fost făcută în urmă cu mai mult timp, iar din cauza lui Daniel Constantin „au fost semnalate divergenţe în mai toate organizaţiile din ţară”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *