Skip to content
Puterea Știrilor Video

Un lider important din Organizația PSD București tranșează candidatura lui Daniel Băluță: Am verificat, chiar ieri am discutat cu domnia sa

Primaria Sectorului 4

Invitat în studioul Puterea Știrilor, primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a declarat că este în continuare candidatul PSD pentru un nou mandat și a ținut să demonteze zvonurile potrivit cărora colegul său de partid, Daniel Băluță, ar urma să candideze din partea altei formațiuni politice la Primăria Sectorului 4.

”Daniel Băluță, președintele PSD Sector 4 și primarul Sectorului 4, va candida din partea Partidului Social Democrat. Sunt zvonuri care cred că sunt lansate cu intenție în spațiul public. Vă spun că am verificat, chiar ieri am discutat cu domnia sa și nici nu se pune problema de acest lucru, să candideze din partea altcuiva”, a precizat Gabriel Mutu.

Edilul nu l-a uitat nici pe Robert Negoiță, care și-a făcut partid nou și a anunțat că nu mai candidează la Primăria Sectorului 3 din partea PSD.

”Vizavi de candidatura fostului nostru coleg, Robert Negoiță, nu pot să spun decât că în viață nu trebuie să uiți de unde ai plecat, cine te-a susținut și cine te-a ridicat, pentru că așa este frumos și corect. 

În general, este bine să te abții de la a face afirmații denigratoare la adresa colegilor sau foștilor tăi colegi pentru că, înainte de toate, nu este în poziția de a spune că doar în Sectorul 3 s-au făcut lucruri bune.

Eu pot să spun de lucrurile extraordinare pe care le-am făcut în Sectorul 6, unele dintre ele sunt mult peste ce a făcut domnia sa în Sectorul 3 și pot să amintesc și de lucrurile foarte interesante și bune care s-au făcut în celelalte sectoare. În Sectorul 4, în Sectorul 1, în Sectorul 5, deci nu este bine să ieși în spațiul public și să faci afirmații denigratoare la dresa colegilor tăi”, a punctat Gabriel Mutu.

 

3 comentarii la “Un lider important din Organizația PSD București tranșează candidatura lui Daniel Băluță: Am verificat, chiar ieri am discutat cu domnia sa

  1. Orice partid și l-ar dori drept candidat la primăria sector 4 pe Băluță, a transformat fundamental cartierele din sudul Bucureștiului.

  2. Daniel Băluță este cel mai smart primar, care a ridicat sectorul 4 din nimic. Un caz: ADP Sector 1 are bugetul cât îl are primăria sectorului 4. Vedeți ce s-a făcut în 4!

  3. Oricum Baluta a avut si are o multime de proiecte in sectorul 4. L-a transformat complet. Si asta indiferent ca vine de la PSD. Cand in partid are si membri eficienti in posturile lor, asta trebuie apreciat! Si ia oricum al doilea mandat pentru asta.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *