Skip to content
Politică

Un lider PMP se detașează de Udrea: „Macovei, o opțiune plauzibilă”

" "

Unul dintre liderii Partidului Mișcarea Populară se delimitează de partid și de conducerea acestuia și declară că o va vota pe Monica Macovei, candidat independent la prezidențiale, în cazul în care Klaus Iohannis iese din cursa pentru Cotroceni.

Este vorba despre Theodor Paleologu, care spune că l-ar fi preferat în funcția de președinte al PMP pe Eugen Tomac, președintele interimar al formațiunii.

" "
" "

Cât despre candidatul PMP la Președinție, Theodor Paleologu a declarat onest că va vota cu altcineva.

„Macovei are teme imporante. Macovei a fost pe bune, ca și mine, împotriva proiectului Roșia Montană. A susținut cauze în care cred, dar și altele în care nu cred. Macovei, din punct de vedere al ideilor, e pentru mine o opțiune plauzibilă. Ce votăm la alegerile prezidențiale? Nu votăm un partid, votăm o persoană care să fie președintele României, e vorba despre întâlnirea dintr-o persoane, un destin personal și un destin colectiv. Nu cred că un partid trebuie să limiteze această alegere a președintelui”, a declarat Paleologu.

Acesta a explicat motivele pentru care a ales să o susțină pe Elena Udrea:

„Cât a fost vorba în PDL să-l contracarăm pe Blaga, am susținut-o pentru că mi s-a părut că orice era mai bun decât Blaga, vorba aceea: „tout saufe Blaga” în momentul 2013. Pe de altă parte, singurul lucru bun care s-a întâmplat în politică pe partea dreaptă este apropierea de PNL. Sigur, sunt destule personaje profund anticpatice și în conducerea PDL și în cea a PNL. M-am săturat de ei ca de mere păudrețe. Dincolo de aceste aprecieri personale, e un lucru bun că aceste două partide s-au apropiat”;  a mai spus parlamentarul.

Întrebat dacă se alătură ACL, Paleologu a răspuns:

„Nu. Dacă consideră că pot să îi ajut (..) Dacă Iohannis crede că îl pot ajuta la discurs, dacă vrea un discurs politic bun, eu predau retorică politică”, a mai spus Paleologu.

 

" "

2 comentarii la “Un lider PMP se detașează de Udrea: „Macovei, o opțiune plauzibilă”

  1. asta este poza de grup cu pacientii de la bagdasar-arseni sau cu viitorii puscariasi de la rahova?
    sunt sigur ca este poza de grup a unor mateloti fugari pe flota lui chiorul!!

  2. PENIBIL!Lipsa de idei era deja cunoscuta,mascarada,iata,se face si ea cunoscuta!Liberali,cati ati mai ramas,treziti-va,lasati etnobotanicele ce va sunt servite zi de zi,ceas de ceas!Johannis nu va fi presedinte iar partidul vostru grotesc va fi condus de Blaga!Cand,dupa 16 noiembrie veti dori,spasiti,sa va regrupati langa Tariceanu,primiti vor fi doar iremediabil,naivii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *