Skip to content
Politică

Un lider PNL Bucureşti reacţionează la zvonurile că ar trece în ALDE: Ştiu că este ridicol, dar…

Un lider al Partidului Naţional Liberal (PNL), organizaţia Bucureşti, reacţionează la zvonurile că ar trece în Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE).

Este vorba despre secretarul general al PNL Bucureşti, Andrei Creci. Politicianul neagă vehement aceste zvonuri, precizând că face parte din PNL de 20 de ani.

Într-un status postat, duminică seară, pe Facebook, fostul co-preşedinte al PNL Sector 4 îşi exprimă sprijinul pentru actualul primar general interimar, liberalul Răzvan Sava, în cursa acestuia pentru primăria condusă, până recent, de către Cristian Popescu Piedone.

„Stiu ca este ridicol, dar ma simt nevoit sa infirm unele zvonuri si păreri care vorbesc despre iminenta mea plecare la un alt partid, recte ALDE! Nu as face asa ceva niciodată!!! De ce as face-o?!? Activez de 20 de ani intr-un partid puternic, care se pregătește sa câștige cel puțin patru sectoare si Primaria Capitalei la alegerile locale din Iunie! Nu sunt dezamăgit de politica liberală din Romania, cu toate ca anumite îmbunătățiri de comunicare si mesaj sunt mereu binevenite! Si atunci ? Ma rog… Dar cel mai important argument este acela ca la Sectorul 4 ne pregătim de o mare si importanta bătălie electorală: câștigarea fotoliului de Primar de catre Razvan Sava. Actualul Primar General are o sarcina dificila, dar salutara; el trebuie in același timp sa asigure buna funcționare a Bucurestiului, dar si sa convingă cetățenii Sectorului 4 ca este cel mai potrivit ca in mandatul 2016-2020 sa le reprezinte cu brio interesele. Adică sa continue lucrurile bune făcute pana acum, dar inovand si aducându-si propria contribuție la bunăstarea locuitorilor! Asa ca, cuvintele de ordine pentru apropiatele alegeri sunt: seriozitate, consecventa si…SUCCES!!! este mesajul lui Andrei Creci.

1 comentariu la “Un lider PNL Bucureşti reacţionează la zvonurile că ar trece în ALDE: Ştiu că este ridicol, dar…

  1. Cum sa plece din PNL nepotul lui Mircea Toader, tocmai acum cand s-au facut frati de sange cu basistii ??? Si daca prin absurd ar pleca, probabil ca s-ar duce la pachet cu unchiul, si nu la ALDE ci la PMP. Parerea mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *