Skip to content
Politică

Un lider PNL critică alegerea lui Liviu Dragnea în funcția de președinte interimar PSD: “Pe culoarele democraţiei…”

Unul dintre liderii PNL consideră că alegerea lui Liviu Dragnea în funcția de președinte interimar al PSD este o „soluție de avarie”, ținând cont că a primit o condamnare.

Copreședintele PNL Bistrița-Năsăud, deputatul Stelian Dolha, a declarat că PSD a ales soluția de „avarie” reprezentată de Liviu Dragnea şi că partidul se îndepărtează de principiile democrației odată cu această decizie, transmite Agerpres.

„Pe culoarele democrației, PSD a ajuns să alerge pe sens interzis. De la un președinte învinuit penal, marele partid de stânga a reușit ieri (miercuri – n.r.) performanța să-și aleagă, chiar și interimar, unul gata condamnat penal. Dragnea, părintele migrației politice deșănțate, a fost soluția de avarie pe care PSD-ul a reușit să o găsească la dezastrul lăsat în urmă de Ponta. (…) PSD se găsește în ingrata situație de a fi condus de un condamnat la închisoare cu suspendare pentru fraudarea unui scrutin și de a gestiona guvernul printr-un învinuit penal, nefrecventabil din perspectiva partenerilor externi”, a spus Dolha.

În viziunea liderului liberal bistrițean, „o stângă puternică nu poate fi nicidecum una condusă de oameni cu care partenerii occidentali nu-și permit să stea la aceeași masă”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *