Skip to content
Politică

Un lider PNL pune tunurile pe Dîncu: Este calul troian trimis de Dragnea 

inpolitics.ro

Un lider PNL rupe tăcerea și vorbește despre rolul pe care îl joacă vicepremierul Vasile Dîncu în actualul Guvern condus de Dacian Cioloș.

Astfel, vicepreședintele PNL Gigel Știrbu lansează un atac dur la adresa lui Dîncu, despre care spune că „respectă mai degrabă agenda PSD decât pe cea a guvernului Cioloș și, cu atât mai puțin, pe cea a cetățenilor”.

„Acțiunile și declarațiile lui Vasile Dâncu din postura de ministru au arătat clar faptul că acesta respectă mai degrabă agenda PSD decât pe cea a guvernului Cioloș și, cu atât mai puțin, pe cea a cetățenilor. Ca și când nu era de ajuns ca un psd-ist să fie ministru în guvernul tehnocrat – și nu orice ministru, ci unul cu un portofoliu deosebit de important, cel al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, acesta este și viceprim-ministru, primind responsabilitatea de a supraveghea și activitatea altor miniștri”, declară Știrbu într-un comunicat transmis redacției PSnews.ro.

Vicepreședintele PNL consideră că Dîncu depinde de ordinele primite de la Liviu Dragnea și îi atrage atenția premierului Cioloș că vicepremierul „este calul troian” trimis de liderul PSD.

Domnul Cioloș, din lipsă de experiență politică sau de vigilență, se pare că nu a observat până acum că Vasile Dâncu este la ordinele lui Liviu Dragnea. Acum, însă, are dovezi clare, pentru că cei doi reprezentanți ai PSD nu se mai stingheresc nici măcar de aparențe. Aceștia apar împreună în public în ipostaze informale, de buni prieteni, așa cum sunt de mult timp și așa cum vor fi pentru încă mult timp de acum înainte. Imediat după întâlnirile la ceas de seară apar și efectele la ceas de zi: Liviu Dragnea îl somează pe premier să vină în fața Parlamentului, iar Vasile Dâncu, ca un bun viceprim- ministru, îi recomandă șefului său să meargă în fața Camerelor ”cu bună credință și entuziasm”.

Așadar, îi atrag atenția domnului prim-ministru Dacian Cioloș că Vasile Dâncu este calul troian trimis de Liviu Dragnea în guvernul tehnocrat, iar un cal troian nu trebuie niciodată subestimat, oricât de tehnocrat ar părea”, mai adaugă Știrbu în comunicatul transmis redacției PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *