Skip to content
Politică

Un lider PSD a avut parte de o surpriză neplăcută: Nu cred că e o coincidenţă

indraznestesacrezi.ro

Un lider al Partidului Social Democrat a avut, sâmbătă dimineață, parte de o surpriză pe cât de neașteptată, pe atât de neplăcută. În urma declarațiilor date, persoana vătămată consideră că nu este vorba despre o coincidență.

Este vorba despre președinta organizației municipale a femeilor din PSD Braşov, Adela Diaconu, ce și-a găsit în prima parte a zilei de sâmbătă mașina, pe care a parcat-o în Centrul istoric al Brașovului, vandalizată. Conform Evz.ro, lidera social democrată consideră că nu este vorba despre vreo coincidență, întrucât bilanţul OFSD Braşov a apărut în presă cu puțin timp în urmă, iar zona unde era parcată mașina nefiind sub supraveghere video.

„Mi se pare ciudat că am păţit aşa ceva exact după ce în presă a apărut bilanţul OFSD Braşov şi mai e scris şi cu roşu. Până acum nu am avut nicio problemă. Nicio altă maşină nu a fost vandalizată în zonă, deci nu cred că e o coincidenţă. De altfel, nu am avut niciun incident rutier în peste zece ani (…) Ce mi se pare ciudat: în plin centru istoric al Braşovului, nu există o cameră de supraveghere. (…) Poliţiştii au făcut anchetă, s-au luat măsuri, dar au spus că i-ar fi ajutat dacă exista o cameră de supraveghere”, a completat Adela Diaconu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *