Skip to content
Politică

Un lider PSD demontează zvonurile unei rupturi în PSD: E o aberație! EXCLUSIV

Vicepreședintele PSD Doina Pană a comentat, în exclusivitate pentru PSnews.ro, zvonurile legate de o tendință de scindare în Partidul Social Democrat.

Deputatul PMP Robert Turcescu a precizat, mierucuri, într-o postare pe Facebook că a auzit numeroase discuții în Parlament despre apariția unui grup politic al independenților în PSD, similar fostului UNPR.

CITIȚI ȘI: PSD, la un pas de scindare? Discuții despre un nou grup după chipul UNPR

Chestionată în legătură cu posibila tensiune din interiorul partidului, Doina Pană a negat vehement, precizând că nu există „nici măcar o persoană disidentă” în PSD:

„N-am citit postarea, nici nu mă interesează ce postează domnul Turcescu. Eu pot să vă spun că este o aberație cap cu coadă. Eu toată ziua sunt în PSD că așa se întâmplă în Parlament, că se întâmplă la sediul în Kiseleff  (sunt în conducerea PSD-ului, e firesc să se întâmple așa ceva) NU există NICI măcar o perosană disidentă, darămite grup”, a declarat Doina Pană.

Reporterul PSnews a insistat pe posibilitatea unei rupturi a PSD, iar Doina Pană a continuat în același registru: „Nu (n.r. nu există posibilitatea), spre disperarea unora nu”.

Totodată, întrebată despre scenariul în care Victor Ponta ar fi liderul opoziției din PSD, pe fondul criticilor tot mai dese aduse președintelui Liviu Dragnea, Doina Pană a explicat: „Nici asta nu cred, se exacerbează când e vorba de tema asta. Pe Victor Ponta îl cunoaștem de foarte multă vreme, deci dumnelui se exprimă și bine face. Singura chestie pe care noi ne-am dori-o este, așa cum și dumnealui dorea ca Mircea Geoană, când nu mai era președinte, să vină în PSD să-și spună nemulțumurile. Deci, noi am fi preferat să vină în PSD – să spună. Dar nu e capăt de țară și nu e un motiv să existe, vai de mine, nu-știu-ce răsturnări de situație în PSD, a mai spus Doina Pană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *