Skip to content
Politică

Un lider PSD a găsit vinovații din scandalul votului din diaspora

Scandalul din jurul votului din diaspora a costat extrem de mult PSD-ul. În urma problemelor apărute la secțiile de vot din diaspora, justiția s-a sesizat și a început analizarea eventualelor nereguli care au avut loc.

Din tabără social-democrat se pare că deja au fost găsiți vinovații pentru acest scandal. Vicepreședintele PSD Ioan Rus dă vina pe analiştii partidului în scandalul votului din diaspora. El spune că aceştia nu au anticipat căţi români vor dori să voteze în străinătate.

„Analistii nostri nu au anticipat o modificare a prezenței în șase luni atât de mare, că dacă s-ar fi anticipat s-ar fi putut luat măsuri iar PSD ar fi fost primul interesat să ia aceste măsuri. Avem a ne reproşa încă înainte că nu am anticipat şi după avem a ne reproşa şi organizarea în sine.” spune Ioan Rus.

1 comentariu la “Un lider PSD a găsit vinovații din scandalul votului din diaspora

  1. Lucrurile cu bulibaseala de la voturile din emigratie sunt extrem de simplu de explicat.Autoritatea electorala centrala alcatuita din aceiasi cinci ciumpalaci ca si acum 10 ani ,condusa de o mafiota pe nume Patru,e platita pentru a pastra legatura cu toate ambasadele si consemnarea tuturor emigrantilor romani si statutul lor acolo,inclusiv cu peioadele de timp de cand sunt acolo si cetatenia.Aceste date trebuie sa fie in permanenta verificate si ,la alegeri sa fie livrate Bec,In functie de aceste date se va cere guvernului asigurarea spatiilor si personalului de la sectiile de votare.Aceste lucruri nu s-au mai petrecut incepand cu prima candidatura a lui base si pana acum ,in serviciul intereselor lui base,De doua ori ca base sa poata fura linistit,ultima data ca sa-l lufteze pe Ponta si sa-si faca in continuare mendrele.Si daca ar fi concurat cu un caine Ponta tre buia sa piarda.Si a iesit Iohannis pe post de papagal ca nu are cu cine guverna.Nu-l avantajeaza ca reclamatia a ajuns la DNA pentru ca lucrurile au iesit deja la iveala exact de la DNA,fiindca oricat ar fi de obedienti ,si procurorii astia inteleg ca mai exista viata si dupa base.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *