Skip to content
Politică Timiș

Un lider USR i-a sfidat pe polițiștii de la Rutieră și a refuzat să oprească la semnal

opiniatimisoarei.ro

Dan Lupulescu, președintele USR Traian Vuia, județul Timiș, va trebui să dea explicații oamenilor legii, după ce i-a pus pe urmele sale pentru că nu a oprit la semnalele acestora. Polițiștii executau un filtru pe raza localității, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Mai mult, Dan Lupulescu i-a sfidat pe politiști și, după ce a încetinit în dreptul echipajului, și-a continuat drumul, potrivit unor declarații pentru lugojinfo.ro, ale unor matori. Deși aceștia au pornit în urmărirea lui, liderul USR-ist nu a o oprit decât în fața propriei locuințe. Polițiștii i-au cerut explicații, însă, Dan Lupulescu le-a răspuns pe un ton agresiv, certându-i că l-au pus să oprească pe dreapta și s-a refugiat în curte.

Ca o consecință a atitudinii sale, reprezentantul USR va rămâne fără permis.  Dan Lupulescu a condus ani buni polițiștii din Lugoj și Făget.

Liderul USR se apără pe Facebook

”În legătură cu faptele relatate astăzi de o publicație din Lugoj, mi-aș dori din suflet să vă dau câteva lămuriri. Din păcate însă, până când instanța de judecată nu se va pronunța în legătură cu procesul verbal de CONTRAVENȚIE ce a fost întocmit de către poliție, nu pot face asta, dar promit că vă voi explica tot de îndată ce această situație se va clarifica.

Între timp, vreau să vă asigur că nu a fost nicio clipă vorba despre a nesocoti autoritatea unui agent de poliție sau de a mă crede mai presus de lege.

Mai mult decât atât, pentru a nu periclita imaginea USR, mă voi retrage de la conducerea filialei Traian Vuia până la soluționarea problemei, iar atribuțiile mele vor fi delegate lui Gîrleanu-Benteu Cosmin Eduard vicepreședinte”, a scris Dan Lupulescu pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *