Skip to content
Politică

Un lider USR scoate la iveală implicațiile cumplite ale Fondului Suveran EXCLUSIV

facebook.com

Curtea Constituțională a României (CCR) a luat miercuri decizia conform căreia proiectul privind instituirea Fondului Suveran de Dezvoltare și Investiții este neconstituțional.

CITIȚI AICI: UPDATE CCR, lovitură devastatoare pentru Dragnea: legea Fondului Suveran, neconstituțională

În acest context, deputatul Uniunii Salvați România (USR), Claudiu Năsui, a precizat într-o declarație exclusivă pentru PSnews.ro că neconstituționalitatea FDSI „este benefică pentru că acest fond nu rezolvă nicio problemă a României”.

Claudiu Năsui atrage atenția asupra lipsei de transparență pe care Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții ar fi cauzat-o întrucât se promiteau investiții în infrastructură, dar „fără licitații și fără să mai poată verifica cineva ce se întâmplă acolo”.

„Neconstituționalitatea FDSI este benefică pentru că acest fond nu rezolvă nicio problemă a României. Tot ce făcea este să indisponibilizeze active și să opacizeze cheltuieli. Ei ne promiteau că ar fi făcut investiții în infrastructură, dar cum? Fără licitații și fără să mai poată verifica cineva ce se întâmplă acolo. Plus că s-ar fi împrumutat masiv contra acțiunilor pe care le au acolo”, a declarat deputatul USR Claudiu Năsui pentru PSnews.ro.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *