Un mare retailer din România face angajări, creşte salariile şi acordă beneficii extrasalariale

Sursa: X

Un mare retailer din România face angajări masive, creşte salariile şi acordă tichete de masă, bani pentru transport şi două prime anuale fixe în valoare de 1.200 lei net fiecare.

Unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, Hornbach – care are nouă magazine fizice în România – a anunțat că are o nouă strategie de dezvoltare a resurselor umane, ce include ajustări salariale și creșterea echipei la nivel național. Compania își consolidează astfel poziția de angajator competitiv pe piața românească mai ales datorită remunerației corecte pe toate palierele.

În acest moment, Hornbach România are 1.235 de angajați. Cu aproape 91% dintre aceștia activând în magazine și 9% în cadrul sediului central, compania demonstrează o structură solidă. Dinamica echipei reflectă o diversitate echilibrată, cu o distribuție aproape egală de gen (52% bărbați, 48% femei) și o medie de vârstă de 39 ani, subliniind o cultură matură. Mai mult de atât, peste 21% dintre angajați sunt parte din companie de peste 10 ani, în timp ce alți 21% au o vechime cuprinsă între 5 și 10 ani. Restul, de 58%, au sub 5 ani în structura companiei.

Cu siguranță, piața forței de muncă a fost foarte dinamică în ultimii ani, pe toate segmentele, nu doar în retail. Ne confruntăm cu provocări semnificative pe piața muncii, printre care se numără implicarea simultană a candidaților în mai multe procese de recrutare și lipsa răbdării din partea acestora. În plus, deficitul de specialiști accentuează aceste dificultăți, determinând nevoia unei abordări mai strategice în recrutare”, a declarat Mihaela Boghiu, Director HR al Hornbach România.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL