Skip to content
Mureș Politică Știri locale

Un medic și-a donat salariul, după mesajul deputatului ”Mitralieră”: Nu plec din țară!

stirileprotv.ro

Un medic dermatolog din Târgu-Mureș și-a donat salariul, după ce deputatul PSD Cătălin Rădulescu, zis ”Mitralieră”, le-a cerut medicilor, în urma condamnării lui Liviu Dragnea și a rezultatului foarte slab obținut de social-democrați la europarlamentare, să dea banii înapoi și să plece din țară. potrivit ProTV.

Medicul Mihai Badea de la Clinica de Dermatologie Mureș a reacționat după mesajul politicianului și a făcut o donație de 10.000 de lei pentru copiii cu probleme renale.

Medicul a transmis mesajul următor: „Dau salariul “înapoi’’ și ceva în plus…pentru oamenii care contează! Din țară nu plec! Pentru copiii care suferă de insuficiență renală cronică!”

Cătălin Rădulescu: ”Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară”

”A fost o ură generală împotriva preşedintelui Dragnea. PSD a greşit că a acceptat referendum împreună cu alegerile europarlamerntre. Sigur că PSD câştiga. Lumea a ieşit la vot împotriva lui Dragnea. PSD renaşte din cenuşă. Vom face un Congres pentru că trebuie schimbate multe lucruri. Nu poate fi un singur om vinovat pentru ce s-a întâmplat în PSD.

Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară. Pensionarii, la fel. Şi fermierii să dea subvenţia înapoi la USR. Dacă le place ce măsuri propune PNL şi USR să rămână cu ele“, a spus Cătălin Rădulescu la digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *