PSnews

Lifestyle

Un membru Rolling Stones șochează fanii trupei. Ce anunță Ronnie Wood

Rolling Stone

Celebrul Ronnie Wood, chitaristul trupei Rooling Stones a făcut un anunț care a lăsat în stare de șoc milioane de fani ai formației din lumea întreagă.

Muzicianul a mărturisit că, în luna mai, s-a operat de cancer pulmonar, după ce medicii au descoprit boala în urma unui control de rutină.

Wood tocmai a lansat o carte în care scoate la iveală un alt talent, mai puțin cunoscut, cel de pictor și grafician. Cu prilejul lansării volumului „Ronnie Wood: Artist”, muzicianul a povestit cum a primit dramatica veste.

„Medicul a revenit pentru amă anunța că am această supernovă arzând în plămânul stâng”, a rememorat artistul, precizând că perioada de așteptare pentru a afla dacă boala se răspândise și la alte organe a fost cea mai chinuitoare, anunță evz.ro.

În cele din urmă, rezultatul a fost încurajator, iar medicii l-au putut opera. „Totul e bine acum”, a ținut Wood să le transmită fanilor. Acesta a renunțat la fumat înainte cu un an, exact în momentul în care soția sa se pregătea să dea naștere gemenelor Gracie Jane și Alice Rose, al cincilea, respectiv al șaselea copil al muzicianului.

Wood a intrat înb componența celebrei trupe britanice în 1975, înlocuindu-l pe Mick Taylor, adus pentru a suplini dispariția lui Brian Jones, din 1969.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi