Skip to content
Economie

Un milion de euro pentru “Atlasaul Economic al României”. Ministerul a anulat licitaţia

Ministerul Economiei a anulat licitația pentru furnizarea de echipamente hardware și aplicații software destinate unei platforme analitice denumită „Atlas Economic al României”, contract estimat la 4,46 milioane de lei, fără TVA. Ofertele depuse de Net Brinel și asocierile formate din Greensoft SRL și IOT Solutions&Consulting SRL, respectiv One Software SRL, I-Tom Solutions SRL și Producton SRL au fost „inacceptabile și/sau neconforme”.

Subcontractanții Net Brinel sunt Quantrio Consulting SRL – 49%, Global Resolution Experts SRL – 1%, Mware Solutions SRL – 13% și Siveco România – 18%. „Platforma Atlas Economic al României este un instrument de lucru necesar în procesul de monitorizare a implementării investițiilor publice și private, a programelor naționale și europene și de evaluare a impactului acestora în plan sectorial și teritorial, în contextul îndeplinirii obiectivelor Strategiei Naționale de Competitivitate 2014 – 2020, scrie profit.ro.

Astfel, informațiile cuprinse în cadrul Atlasului Economic al României vor fi accesibile în vederea utilizării pentru fundamentarea politicilor publice pentru toți factorii de decizie din cadrul Ministerului Economiei, relevanți în domeniul politicilor economice din România.

Atlasul Economic al României este un instrument care susține Strategia Națională de Competitivitate, elaborată de Ministerul Economiei, care cuprinde 5 priorități strategice, la care se vor raporta toate instituțiile responsabile de politică în domeniul economic, într-o abordare care vizează întreg ecosistemul de afaceri”, se arăta în caietul de sarcini al licitației.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *