Skip to content
Societate

Un milionar român în criptomonede a fost răpit, drogat și torturat. Care a fost motivul agresiunii

zf.ro

Un milionar român în criptomonede ar fi fost răpit de mai multe persoane care au vrut să îi afle parolele și să își transfere banii în conturi.

Timp de câteva ore, tânărul a trecut prin chinuri groaznice. Bărbatul ar fi fost răpt dintr-o parcare din Mamaia și dus la Năvodari, în zona unor clădiri dezafectate. Acolo a fost maltratat, drogat și chiar înțepat cu un cuțit.

„Timp de 8 ore au ținut victima și au maltratat-o, încercând s-o facă să le spună parolele pentru a face transferul de criptomonede. Cum nu au avut succes, Dorobanțu ar fi decis să-i lase pe partenerii lui cu persoana răpită, iar el să meargă la domiciliul acestuia din Mamaia, pentru a umbla la laptop. Doar că a observat că în stațiune era plin de Poliție, se desfășura operațiunea Năvodul (filtre rutiere în colaborare cu oamenii legii din toate structurile de Poliţie limitrofe).

Plin de poliție ar fi fost și la domiciliul părții vătămate. Astfel, Dorobanțu s-ar fi întors la locul clădirilor dezafectate și ar fi încercat o altă strategie, dându-și seama că planul său e sortit eșecului. I-a propus celui pe care l-a răpit să facă pace, ba chiar l-ar fi dus acasă la el să facă duș. Însă, odată scăpată, persoana vătămată ar fi mers la Poliție”, scrie ReplicaOnline.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *