Skip to content
Politică

Un ministru al Guvernului Ponta, propunere inedită: susține impozitarea șpăgilor

Un ministru al Guvernului Ponta a declarat că este în favoarea inițiativei de a a impozita veniturile extrabugetare ale medicilor,adică șpăgile. Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a vorbit marți în cadrul emisiunii ”X Press”, de pe B1 TV despre proiectul de lege privind impozitarea șpăgilor primite de medici, precizând că susține acest proiect.

”Normal că suțin proiectul de lege, l-am și discutat cu foarte mulți colegi din Parlamentul României și cred că va întruni o largă majoritate. Sunt convins că va trece foarte ușor de Senat și se va duce la Camera Deputaților, unde îmi doresc să fie o dezbatere consistentă, pentru că sunt unele chestiuni care nu sunt încă stabilite și e bine să-și aducă toată lumea aportul. Dar asta nu înseamnă că a duce la adoptarea proiectului de lege mai târziu de 1 iunie”, a spus Bănicioiu.

”Baremele vor fi stabilite de o comisie la nivelul ministerului Sănătății și prin norme vor fi reglate. Nu va veni fiecare medic cu tariful propriu”, a mai spus ministrul Sănătății.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *