Skip to content
Societate

Un mort din Râşnov, amendat pentru că a ieşit pe stradă după ora 23.00

facebook

Un bărbat din Râşnov care a murit în în urmă cu doi ani a fost amendat de poliţie pentru că a ieşit pe stradă, după ora 23.00, şi pentru că nu avea asupra sa declaraţia pe proprie răspundere.

Asociaţia pentru SIguranţă Urbană şi Mediere (ASUM) Braşov a publicat un procesul-verbal pe care un poliţist local l-a întocmit pe numele bărbatului mort şi care se plimba pe stradă după ora 23:00.

Abuz, bătaie de joc sau pur și simplu prostie!? Poliția locală Râșnov a identificat la data de 23.01.2021, în orașul Râșnov, pe numitul DIHOIU VASILE circulând, în jurul orelor 23 pe strada Vlad Țepeș, fără a avea asupra sa declarația pe proprie răspundere! Oau! Pentru acest fapt DIHOIU VASILE a fost sancționat contravențional! Foarte bine! problema este că DIHOIU VASILE nu avea nevoie de o astfel de declarație, acesta fiind decedat încă din anul 2019! Cum să nu-i iubești pe locali!?”, au scris reprezentanţii asociaţiei.

În amendă, poliţistul a scris că „în seara zilei de 23 ianuarie 2021, la ora 23.20, a fost surprins pe strada Vlad Ţepeş fără a deţine asupra sa declaraţia pe propria răspundere, încălcând prevederile Legii 55/2020„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *