Skip to content
Externe

Un mort şi 20 de răniţi într-un atac armat la o adunare numeroasă de oameni în Washington

facebook

Cel puţin trei trăgători au deschis focul în timpul unei reuniuni cu o participare numeroasă de oameni care avut loc duminică în Washington D.C., omorând un adolescent şi rănind alte 20 de persoane, inclusiv un ofiţer de poliţie, potrivit autorităţilor, transmite Reuters, citat de news.ro

Atacul a avut loc în timpul unei adunări la care participau sute de oameni, într-un cartier rezidenţial din Washington, au declarat şeful Poliţiei Metropolitane, Peter Newsham,şi primarul capitalei americane, Muriel Bowser, într-o conferinţă de presă.

" "
" "

Presa locală a descris evenimentul ca fiind o petrecere neautorizată.

Browser a spus că adunarea a încălcat interdicţia aplicată de oraş pentru adunările cu participare mare de oameni, de peste 50 de persoane.

”Nu putem tolera acest tip de adunări în oraşul nostru, în timpul Covid-19. Este prea periculos”, a arătat acesta.

Newsham  spus că cel puţin trei trăgători au deschis focul în timpul unui conflict care a izbucnit la ora 12:20 a.m. (04:20 GMT), lovind 21 de oameni, inclusiv un poliţist aflat în afara serviciului.

”Se luptă pentru viaţa sa, la un spital local”, a spus Newsham, afirmând că ofiţerul se află în rândul a cel puâin 11 femei rănite.

Adolescentul ucis este Christopher Brown, în vârstă de 17 ani, care a fost declarat mort la spital.

Majoritatea răniţilor sunt adulţi şi, cu excepţia ofiţerului de poliţie, rănile lor nu le pun viaţa în pericol.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *