Skip to content
Europa

Un nou accident cu autocar a avut loc în Bulgaria. Mai mulți copii și adulți au fost transportați la spital

facebook

Un nou accident rutier cu autocar a avut loc în Bulgaria. În urma impactului, mai mulți copii și adulți au fost răniți, potrivit dpa, citat de euronews.ro.

Incidentul s-a petrecut în oraşul Stara Sagora din sudul Bulgariei. Autocarul care venea din Serbia se deplasa spre Sofia când a părăsit şoseaua şi s-a răsturnat într-un şanţ. Opt copii şi patru adulţi au fost transportaţi la spital, unii cu răni grave, a anunţat ministerul bulgar de interne. Alţi pasageri au fost examinaţi şi au primit tratament medical.

Drept cauză a accidentului este suspectată o eroare din partea şoferului, atunci când atenţia acestuia a fost distrasă în autocar, a declarat ministrul de interne Ivan Demerdjiev pentru postul bTV.

Autocarul pornise spre Belgrad de pe coasta Mării Negre şi avea la bord 38 de copii şi zece adulţi din Serbia. Copiii participaseră la un festival de folclor în staţiunea de pe litoral Slancev Briag (Sunny Beach).

Accidentul are loc la nouă zile după un accident grav petrecut în Bulgaria în care a fost implicat un autobuz din România şi în care au murit patru persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *