Skip to content
Constanța Știri locale

Un nou accident în lanț pe Autostrada Soarelui, după o şicanare în trafic

Gazeta de Sud

O nouă tamponare în lanț a avut loc pe Autostrada Soarelui, la doar câteva zile de la accidentele care s-au produs pe drumul spre mare. De această dată, cauza pare să fi fost o șicanare în trafic, iar mașinile accidentate nici măcar nu au participat la conflict.

Patru TIR-uri s-au ciocnit miercuri, pe breteaua A4, segment ce face legătura între Agigea și Autostrada Soarelui. În urma impactului, o persoană a fost rănită. Polițiștii au fost sesizați cu privire la accidentul care s-a produs pe sensul de mers către București, printr-un apel la 112.

Doi șoferi s-au șicanat pe Autostrada Soarelui, iar gestul lor a condus la o tamponare în lanț între mai multe camioane. „Ăla cu autoturismul din față de acolo a depășit o doamnă, s-a certat cu dânsa, nu știu ce s-au ciondănit și dânsa a intrat în fața mea și el a intrat în fața lui și a trântit frâna brusc. Eu am pus frâna și colegii au venit din spate și au intrat în mine”, a explicat unul dintre șoferi, pentru Digi24.

În urma carambolului a rezultat o victimă, aceasta fiind transportată la spitalul din Constanța pentru îngrijiri medicale. „A fost o singură victimă, conștientă, stabilă, cu un traumatism cranio facial, fractură de piramidă nazală, transportată de echipajul SAJ la spital pentru investigații suplimentare”, a explicat purtătorul de cuvânt al SAJ Constanța, pentru sursa citată anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *