Un nou azil al groazei în Ilfov! Bătrânii ținuți în parcări pentru a evita controalele

FACEBOOK/DNA
Sursa foto: FACEBOOK / DNA

Un nou azil al groazei a fost descoperit în Voluntari. Procurorii DNA au reținut joi două persoane, administratorii unei societăți comerciale ce deține un centru rezidențial pentru persoane vârstnice. Aceștia sunt acuzați de săvârșirea infracțiunii de participație improprie la abuz în serviciu.

Un nou azil al groazei, descoperit în Ilfov! Este vorba despre medicul Ana Maria Yasmin Dalbuzi și administratorul Roberto Iulian Damian care pe data de 27 octombrie urmează să fie prezentați Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Un nou azil al groazei, descoperit în Ilfov!

Surse judiciare afirmă că azilul de bătrâni luat în vizor de DNA este Centrul rezidențial pentru persoane vârstnice Royal Medical.

Procurorii DNA spun că există date și probe care dovedesc faptul că în perioada 29 – 31 august 2023, cei doi inculpați ar fi prezentat mai multe documente false inspectorilor sociali desemnați să efectueze un control la centru rezidențial pentru persoane vârstnice pentru a atesta îndeplinirea criteriilor și a standardelor minime care au stat la baza obținerii licenței de funcționare a instituției.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: