Skip to content
Sănătate Societate

Un nou caz șocant în sistemul medical românesc: un medic din Cluj a operat ilegal 9 ani

Bucuresti FM

Un medic oftamolog din Cluj-Napoca a operat ilegal timp de 9 ani. Soțul acesteia era cel care îi asigura poziția și o ținea pe lista de rezidenți la Spitalul Clinic Căi Ferate pe motiv că îi coordonează rezidențiatul. Conducerea spitalului nu știa nimic despre aceste lucruri. Soțul femeii spune, pe de altă parte, că a existat un acord verbal şi că soţia a operat alături de el deoarece era rezidentă.

Crina Nistor a practicat fără drept oftalmologia, la Spitalul Clinic Căile Ferate din Cluj-Napoca (CF), alături de soţul ei, chirurgul oftalmolog Marius Nistor, potrivit Adevărul.

Reprezentanții Ministerului Transporturilor au precizat că „în perioada noiembrie 2010 – martie 2019, dr. Marius Nistor a permis unui terţ neacreditat, respectiv doamnei Crina Nistor (soţia d-lui Nistor) accesul/efectuarea de manopere medico-chirurgicale în Compartimentul de oftalmologie şi Blocul operator oftalmologie ale Spitalului Clinic CF Cluj în situaţia în care aceasta nu avea raporturi contractuale cu şi/sau repartiţie ca medic rezident”.

Citiți AICI articolul complet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *