Skip to content
Politică

Un nou consilier se alătură echipei lui Iohannis

Președintele Klaus Iohannis si-a tras un nou consilier pentru Diaspora care își va prelua functia de la 1 septembrie, potrivit unui comunicat al Cotroceniului.

Astfel, președintele a numit-o pe Sandra Pralong Consilier de Stat la Departamentul pentru Relatia cu Romanii din Afara Granitelor al Administratiei Prezidentiale.

Sandra Pralong, specialista in relatii publice, a mai fost consilier prezidential in mandatul lui Emil Constantinescu (1998 – 2000). In 2012, ea a candidat pentru Senat din partea PNTCD, dar nu a reusit sa castige cursa electorala.

In acest moment, Sandra Pralong este profesor invitat la Academia de Studii Economice Bucuresti, Facultatea de Administrarea Afacerilor in limbi straine, unde preda „Managementul schimbarii”. În paralel, aceasta este și consultant  la Synergy Communications.

Potrivit CV-ului de pe site-ul propriu, intre 1985 si 1990 a fost manager al suplimentelor speciale si director de promovare al revistei Newsweek New York, iar intre 1990 si 1993 a fost Co-presedinte al Consiliului Director si Director Executiv la Fundatia pentru o Societate Deschisa, anunță bzi.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *