Skip to content
Politică

Un nou CUTREMUR în PSD. Liviu Dragnea a pierdut un județ întreg FOTO DOCUMENT

Inquam Photos/ George Călin

Partidul Social Democrat primește lovitură după lovitură, dar din interior. După mai multe săptămâni de dispute între taberele pro-Dragnea și anti-Dragnea, cea din urmă manifestându-și nemulțumirea legat de cum conduce actualul lider al PSD partidul, apare un nou document prin care se relevă faptul că președintele formațiunii social-democrate a pierdut un întreg județ.

Cei 66 de primari PSD din Dâmbovița, alături de conducerea Consiliului Județean au transmis vineri o scrisoare deschisă prin care își exprimă susținerea față de liderul organizației județene, Adrian Țuțuianu, și cer din nou demisia lui Liviu Dragnea de la șefia PSD.

Scrisoarea a fost dată presei după ce informații pe surse arătau că Liviu Dragnea vrea excluderea lui Adrian Țuțuianu din partid și că intenționează să ceară acest lucru la următorul CExN al PSD, ședință care ar urma să aibă loc peste două săptămâni, potrivit money.ro.

Zilele trecute, o televiziune a difuzat mai multe înregistrări ale convorbirilor din ședințe ale PSD, în care liderul organizației Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, aducea critici dure partidului, pe care îl numește la un moment dat „partid de maimuțe” și califica Guvernul drept „o tragedie”. De asemenea, a lansat atacuri la adresa Olguței Vasilescu și a lui Claudiu Manda: „Fie prostul cât de prost, mintea vine după post” și a relatat îndemnul lui Paul Stănescu către sociali-democrați: „Băi ăștia care vreți cu Dragnea, luați-l de mână și mergeți cu el prin București. Dacă lumea vă primește bine, noi suntem niște idioți”.

001s.jpg (617×792)

0011s.jpg (610×754)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *