Skip to content
Politică

Un nou deputat a plecat din PSD. Bădălău, necruțător: Andrei Alexandru n-a făcut față exigențelor partidului

adevarul.ro

Niculae Bădălău, ministrul economiei și președinte al PSD Giurgiu a reacționat după ce deputatul Andrei Alexandru a decis să demisioneze din partid.  Acesta a declarat pentru PSNews.ro că plecarea lui Andrei Alexandru din PSD  ”nu e nicio pierdere” ci „un câștig”, deoarece ”n-a făcut față”  exigențelor partidului.

Vreau să vă spun că este greșeala mea pe care mi-o asum și o recunosc, vizavi de lipsa de calitate, de caracter nu vreau să comentez, dar vreau să vă spun că la PSD Giurgiu care este organizația cu cel mai mare scor pe țară, exigențele sunt extrem de mari și n-a făcut față, dânsul venind din zona liberală, fiind liberal probabil se gândește să se ducă la liberali, ceea ce nu-i o pierdere, e un câștig pentru PSD spre regretul meu, că eu am făcut gestul ăsta. Deci nu e nicio pierdere, e un câștig pentru PSD” a afirmat social-democratul.

Chestionat dacă Andrei Alexandru va merge la partidul lui Ponta, așa cum au procedat o parte dintre membrii care au mai plecat din PSD, Bădălău a precizat ”că nu-l primește nimeni”.

”Eu nu prea cred că-l primește nimeni la cât de mult vorbește, câte inițiative a avut”, a declarat Niculae Bădălău.

Reacția liderului PSD Giurgiu vine după ce deputatul Andrei Alexandru a demisionat din PSD. Parlamentarul de Giurgiu acuză politica „dusă de PSD Giurgiu, în ultimii ani„, şi care este „dominată de interese personale şi de grup„.

Astăzi, 11 februarie, am anunțat oficial conducerii Camerei Deputaților decizia de a părăsi grupul parlamentar PSD, devenind, astfel, deputat neafiliat. Nu a fost deloc o decizie ușoară, însă a fost o decizie necesară, dictată de cursul pe care l-a luat, în ultimii doi ani, politica dusă de PSD Giurgiu”, a scris deputatul, pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *