Skip to content
Societate

Un nou incident la CFR Călători din cauza deraierii locomotivei

Facebook

Pasagerii trenului R4116, care circulă pe relaţia Sighetul Marmaţiei – Cluj Napoca, au fost transbordaţi cu mijloace auto din cauza deraierii a două osii ale locomotivei trenului între staţiile Bocicoi şi Lunca, a anunţat luni seara CFR Călători.

Potrivit sursei citate de Agerpres, siguranţa şi securitatea pasagerilor nu au fost afectate şi nu sunt vagoane deraiate. Cauzele care au generat deraierea vor fi stabilite de comisia de cercetare deplasată la faţa locului, precizează reprezentanţii operatorului feroviar. „Până la redeschiderea traficului feroviar, călătorii din trenurile care tranzitează zona afectată vor fi transbordaţi cu mijloace auto în staţii de unde îşi vor putea continua călătoria cu celelalte trenuri aflate în circulaţie”, se menţionează în comunicatul CFR Călători.

Pasagerii care au bilete/abonamente la trenul afectat sau care doresc să renunţe la călătorie din motive personale vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/călătoriilor achiziţionate şi neutilizate (fie pentru întreaga rută, fie pentru distanţa neefectuată din ruta respectivă), conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare.

Informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor sunt disponibile la numerele de telefon CFR, cele din gări, în aplicaţia Trenul meu şi pe site-ul companiei www.cfr.ro unde sunt funcţionale şi actualizate permanent camerele web din gările Bucureşti Nord, Timişoara, Craiova, Braşov, Iaşi, Cluj Napoca şi Constanţa, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *