Skip to content
București Știri locale

Un nou incident la metrou! Circulaţia, îngreunată pe Magistralele 1 şi 3

Facebook/Metrorex

Circulaţia trenurilor de metrou a fost îngreunată, miercuri seară, pe Magistralele 1 şi 3, din cauza unei urgenţe medicale semnalate într-un tren la staţia Timpuri Noi, unde au intervenit echipajele SMURD.

Metrorex a transmis că miercuri, în jurul orei 18:30, din cauza unei urgenţe medicale semnalate într-un tren la staţia de metrou Timpuri Noi, pe Magistralele 1 şi 3, circulaţia trenurilor de metrou s-a desfăşurat cu dificultate. Potrivit News.ro, echipaje SMURD au intervenit în acest caz.

Pentru continuarea deplasării celorlalţi călători, circulaţia trenurilor s-a desfăşurat pe firul 1 al staţiei Timpuri Noi, iar călătorii au fost informaţi cu privire la această situaţie prin instalaţiile de sonorizare de la nivelul peroanelor. Circulaţia trenurilor pe Magistralele 1 şi 3 a revenit la normal în jurul orei 19.00.

O situaţie similară a avut loc miercuri dimineaţă, pe Magistrala 1 de metrou, unde circulaţia trenurilor de metrou s-a desfăşurat cu dificultate din cauza unei urgenţe medicale care a necesitat intervenţia echipajelor SMURD, care au acţionat în tren, conform procedurilor medicale. Pentru asigurarea deplasării celorlalţi călători, circulaţia trenurilor s-a desfăşurat în sistem pendulă între staţiile Piaţa Unirii 1 şi Timpuri Noi.

Miercuri dimineaţa, circulaţia trenurilor de metrou s-a desfăşurat cu dificultate de data aceasta pe Magistrala 1, tot din cauza unei urgenţe medicale care a necesitat intervenţia SMURD. „Metrorex informează că astăzi, 07.10.2020, începând cu ora 07:05, pe Magistrala 1 de metrou, circulaţia trenurilor de metrou s-a desfăşurat cu dificultate din motive independente şi nedorite de Metrorex (urgenţă medicală ce a necesitat intervenţia echipajelor SMURD, care au acţionat la faţa locului – în tren, conform procedurilor medicale). Pentru asigurarea deplasării celorlalţi călători, circulaţia trenurilor s-a desfăşurat în sistem pendulă între staţiile Piaţa Unirii 1 şi Timpuri Noi„, se arată într-un comunicat remis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *