Skip to content
Politică

Un nou moment „bulai” pe Facebook: Deputatul USR i-a urat „la revedere” unui alpinist nevăzător

Iulian Bulai/Facebook

Cunoscut pentru gafele sale de proporții, deputatul USR Iulian Bulai a comis-o din nou. De această dată, în timpul unei călătorii cu trenul, când l-a întâlnit Alex Benchea, cunoscutul și ca „Alpinistul cu ochi albi” sau „alpinistul nevăzător” din cauza problemelor de vedere pe care le are. Extaziat de întâlnire, deputatul Bulai a făcut rapid o postare pe Facebook și, fără să țină cont de situația în care se află companionul său de drum a încheiat cu: „Abia aștept să ne revedem”.

Deputatul USR Iulian Bulai este cunoscut pentru gafele sale care, de-a lungul vremii, au stârnit hohote de râs ori au provocat reacții de indignare. De departe, cea mai tare a fost descrierea pe care i-a făcut-o lui Isus Hristos, pe care l-a descris drept un copil „dintr-o familie ciudată”, „cu o mamă surogat”.   După ce multă vreme s-a ținut departe de lumina reflectoarelor, deputatul USR se întoarce cu o nouă gafă de proporții.

Iulian Bulai a dorit să marcheze întâlnirea cu Alex Benchea, cunoscutul și ca „Alpinistul cu ochi albi” sau „alpinistul nevăzător” din cauza problemelor de vedere, cu o postare pe rețelele de socializare. Dar, în grabă, dornic să profite de situație ca să-și îmbunătățească imaginea șifonată după atâtea greșeli, a mai comis o gafă. Extaziat de întâlnire, deputatul USR a făcut rapid o postare pe Facebook și, fără să țină cont de situația în care se află companionul său de drum, a încheiat cu: „Abia aștept să ne revedem”, plus o greșeală gramaticală ”bunicei”.

„Când mergi cu trenul întâlnești oameni foarte frumoși. De exemplu Alex Benchea. Poate cel mai interesant și cel mai curajos alpinist din România. Alex este nevăzător și a cucerit multe vârfuri până acum. Cel mai faimos este Kilimanjaro. Alex a fost recent la antrenament pe muntele Olimp în Grecia și se pregătește să urce pe un vârf înalt din Argentina. Alex locuiește la Cluj, dar este de loc din Adjudeni/ Neamț, satul bunicii mele. Alex este un exemplu de mare curaj. Un exemplu viu care arată că nu există limite, dacă ne propunem să facem ceva și muncim pentru asta. Felicitări, Alex! Ești super tare! L-am invitat la Parlament pe Alex. Abia aștept să ne revedem”, a scris Iulian Bulai pe Facebook.

Ulterior, după ce mai mulți comentatori i-au atras atenția că Alex Benchea nu are cum să-l revadă, oricât și-ar dori, Bulai și-a corectat postarea. Însă nu a făcut-o suficient de repede, astfel că vă putem arăta și originalul.

Sursa foto. captura foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *