Un nou oraș din România declară stare de alertă din cauza gunoiului neridicat de pe străzi

Sursa foto: Pixabay

Autoritățile din orașul Băbeni, județul Vâlcea, au propus declararea stării de alertă, din cauza deșeurilor menajere care nu au mai fost ridicate de luni de zile de pe străzile orașului, în contextul în care administrația locală a rămas fără furnizor de servicii de salubrizare încă din iunie.

Prefectul de Vâlcea anunță că și-a exprimat acordul privind declararea stării de alertă la nivelul orașului Băbeni, pentru o perioadă de cel mult 30 de zile. Băbeni este al doilea oraș care declară starea de alertă din cauza unei crize a deșeurilor, municipiul Drăgășani confruntându-se, în această perioadă, cu aceeași problemă.

”A avut loc o întânire de urgență, în sistem audioconferință, a membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Vâlcea, prin care s-a luat act de proiectul de hotărâre transmis de CLSU Băbeni cu privire la propunerea declarării stării de alertă, la nivelul orașului Băbeni, în vederea asigurării continuității serviciului public de salubrizare. Ca urmare a adresei Comitetului Local pentru Situații de Urgență Băbeni din data de 19 septembrie 2024, respectiv a proiectului de hotărâre privind propunerea declarării stării de alertă la nivelul orașului Băbeni, vă informăm că prefectul județului Vâlcea și-a exprimat acordul privind declararea stării de alertă la nivelul orașului Băbeni, pentru o perioadă de maxim 30 de zile”, anunță, vineri după-amiază, Prefectura Vâlcea.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: