Skip to content
Puterea Știrilor Video

Un nou partid pe scena politică? Oana Stănciulescu anunță o posibilă lovitură dură pentru PSD

Featured Video Play Icon

Jurnalista Oana Stănciulescu a fost invitată, marți, în studioul Puterea Știrilor, unde a vorbti despre cum se repoziționază Partidul Social Democrat (PSD), după Congresul care a avut loc sâmbătă și în cadrul căruia s-a ales noua echipa de conducere formată din Viorica Dăncilă, Eugen Teodorovici și Mihai Fifor.

În acest context, Oana Stănciulescu a dezvăluit că în PSD s-ar pregăti desprinderea unui nou partid format din nucleul dur al partidului, condus de tabăra Codrin Ștefănescu- Olguța Vasilescu- Liviu Pleșoianu.

Pe piață a apărut un scenariu cum că nucleul dur al PSD Codrin Ștefănescu, Olguța Vasilescu și Liviu Pleșoianu – ar avea de gând să se desprindă dacă Dăncilă prinde rădăcini la PSD.

Practic se pune problema să se formeze un nou partid. Am auzit pe surse această știre. Sunt scenarii de lucru, dar se poate întâmpla orice dacă haosul din PSD continuă. Viorica Dăncilă, să fim serioși, nu este o mână de fier, nu este un lider de care să asculte tot poporul PSD-ist”, a dezvăluit jurnalista Oana Stănciulescu la Puterea Știrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *