Skip to content
Opinii & Analize

Un nou proiect PS News: Analize și comentarii semnate de publiciști, experți și profesori reputați din România

" "

În avalanșa breaking-news-urilor, PS News.ro propune cititorilor noștri un nou proiect editorial centrat pe opinii și analize de politica externă și internă, geopolitică, sociologie și economie. În cadrul acestui proiect veți regăsi opinii și analize semnate de publiciști, experți și profesori de marcă ai României.

Primul invitat este profesorul Lucian Dumitrescu, cercetător în cadrul Institutului de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale al Academiei Române.

Este absolvent de studii postdoctorale al Universității Naționale de Apărare “Carol I’’, specializarea teorii ale securității interne și internaționale. Este doctor în sociologie și doctor în filosofie al Universității București.

A predat cursuri de geopolitică și securitate în cadrul prestigiosului Master de Studii de Securitate organizat de Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, Universitatea București, unde a deținut poziția de lector asociat. Domenii de interes: teorii ale securității interne și internaționale, relaţii internaţionale, filosofie politică, sociologia identităţilor colective, istoria sociologiei, antropologie politică.

Vă invităm să rămâneți alături de noi în continuare!

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *